Σε τροχιά πρωταθλητισμού στα SUV παραμένει το Peugeot 2008- Οι τρεις επιλογές κινητήρα

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Peugeot, ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του τους πρώτους μήνες του 2024, σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο πωλήσεων. Το νέο Peugeot 2008 με σύνολο 2.739 ταξινομήσεις στο πρώτο πεντάμηνο, αποτελεί το δημοφιλέστερο SUV της Ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Επιπλέον, παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων στα Β-SUV αγγίζοντας ένα μερίδιο της τάξεως 14,2%, στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την δυναμική της Γαλλικής μάρκας. Ειδικότερα, η πρωτιά του νέου Peugeot 2008 στην κατηγορία των SUV αποδεικνύει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες αγοραστές όσο και για εταιρίες.

Το Γαλλικό μοντέλο ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων (εκδόσεις βενζίνης, hybrid και αμιγώς ηλεκτρική), τις άριστες επιδόσεις σε συνδυασμό με την οικονομία χρήσης, την μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης και το γοητευτικό σχεδιασμό του, που δεν περνάει απαρατήρητος.

Το νέο Peugeot 2008, όπως όλα τα μοντέλα της Peugeot, καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 8 χρόνια για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών εκδόσεων, ενώ συνοδεύεται με 5 χρόνια δωρεάν Οδική βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Peugeot.

Πηγή: Sport24.gr