Σημαντικές διακρίσεις για τα λάστιχα της Kumho

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους. Tα Kumho είναι πάντα μοναδικά στα μάτια των καταναλωτών, λόγω της φήμης τους στην αντοχή στην φθορά.

Οι οδηγοί που τα εμπιστεύονται συχνά αναγνωρίζουν την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ισορροπημένη ή μη οδήγηση), κάνοντάς τα “value for money” προϊόντα, εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Τα εξαιρετικά ελαστικά της Kumho για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, Van, φορτηγά και λεωφορεία, διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε.

Συχνά τα ελαστικά Kumho διακρίνονται σε ανεξάρτητες δοκιμές, που διεξάγονται από καταξιωμένα περιοδικά και λέσχες αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ» βαθμολογία, σε πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από την αναγνωρισμένη γερμανική Λέσχη αυτοκινήτου ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club).

Το HS52 ξεπέρασε 42 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση στο σύνολο 50 ελαστικών. Τιμώντας τα 50 έτη που η ADAC διοργανώνει δοκιμές ελαστικών και αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία θεμάτων που αφορούν στο περιβάλλον και στην αειφορία, η Λέσχη δημιούργησε μια νέα δομή βαθμολόγησης.

Με βάση αυτή, κατένειμε το 30% της βαθμολογίας, σε μια κατηγορία που ονομάστηκε “περιβαλλοντική ισορροπία” (φθορά ελαστικών, απόδοση, θόρυβος και αειφορία) και το 70% σε μια άλλη κατηγορία, που σχετίζεται σχέση με την “ασφάλεια οδήγησης” (επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα).

Διαθέτοντας μια καινοτόμο σύνθεση πέλματος υψηλής πρόσφυσης, με ασύμμετρη σχεδίαση και τρισδιάστατες αλληλένδετες αυλακώσεις, το HS52 προσφέρει κορυφαίο φρενάρισμα σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο και αυξημένο χιλιομετρικό ωφέλιμο, σε σύγκριση με τον βραβευμένο προκάτοχό του, το HS51. Αντίστοιχες διακρίσεις, έχουν να επιδείξουν όλα τα ελαστικά της Kumho, σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα σε πραγματικές δοκιμές.

Πηγή: Sport24.gr