Σλούκας: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας» (βίντεο)

Ο Κώστας Σλούκας το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν πρωταγωνιστής σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του ελληνικού αθλητισμού, πηγαίνοντας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Μερικούς μήνες αργότερα, ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ελλάδας ενώ έχει κατακτήσει και ένα ακόμη τρόπαιο της Euroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του Game 5 και την κατάκτηση της Stoiximan Basket League, ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός ως προς τον προηγούμενο προπονητή του και τους ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων».

«Όλο το χρόνο λοιδορήθηκα. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο, όπως είδαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να καταφέρω. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές.

Έχω ζήσει φέτος στιγμές που ούτε είχα ονειρευτεί. Ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, η μεγαλύτερη δικαίωση είναι αυτή. Επαναλαμβάνω, πέρασα δύσκολα όλο το χρόνο, απάντησα στο γήπεδο με την ομάδα μου. Αυτή η πρόταση υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια. Ο κ. Γιαννακόπουλος με εμπιστεύεται εδώ και 10 χρόνια, από σεβασμό και στον Ολυμπιακό δεν τον άκουγα. Το έκανα, είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε. Οι στιγμές με τους συμπαίκτες μου, με τον πρόεδρο, με τον coach, θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους. Η χρονιά θα μείνει στην ιστορία, για πάντα. Ήταν η πιο μάγκικη χρονιά»