Σοκάρει η αδερφή της Σελίν Ντιόν: «Δεν έχει πλέον τον έλεγχο των μυών της»

Η Σελίν Ντιόν εξακολουθεί να δίνει μάχη για την υγεία της και η αδελφή της αποκαλύπτει ότι  δεν έχει πλέον «έλεγχο των μυών της».

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη αδελφή της Κλοντέτ, όπως μετέδωσε η Daily Mail ανάφερε: «’Εργάζεται σκληρά, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη», δήλωσε η Κλοντέτ στο 7 Jours. Και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω».

Η Κλοντέτ πρόσθεσε: «Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για 1 στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Η Κλοντέτ δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το Ίδρυμα για τη Σελίν! Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς».