Σοκάρει η Έμιλυ Κολιανδρή: “Σκέφτομαι αν η συνεργασία μας εμπίπτει στα όρια της κακοποίησης”

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη είδαμε την Έμιλυ Κολιανδρή, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς «Ηλέκτρα» και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για πρώτη φορά για την απαιτητική συνεργασία που βίωσε πλάι στον αείμνηστο σκηνοθέτη, Λευτέρη Βογιατζή.

Ειδικότερα, η Έμιλυ Κολιανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η συνεργασία ήταν ένα σχολείο. Ήταν δύσκολη συνεργασία, πολλή δουλειά. Με τα χρόνια, όσο περνάνε, επειδή ήταν τόσο απαιτητική εργασία και προσωπική, σκέφτομαι αν μπορεί να πει κανείς ότι εμπίπτει στα όρια μιας κακοποίησης. Γιατί τώρα πια μιλάμε και καθόμαστε και κάνουμε τους απολογισμούς μας σε σχέση με διάφορα περιστατικά».

«Νομίζω όμως ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης, από αυτούς που δεν ξέρω πόσοι υπάρχουν πια. Μετά, όταν έφυγε από τη ζωή, σκεφτόμουν ότι, αφού είχαμε δουλέψει μια δυο φορές, ερχόταν πάντα στις παραστάσεις να μας δει και ήταν πάντα ένα γεγονός ότι «είναι από κάτω ο Λευτέρης». Όταν έφυγε, λοιπόν, σκεφτόμουν… και τώρα ποιος μπορεί να έχει τέτοια επίδραση επάνω μου; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος που να με στιγματίσει τόσο πολύ».

«Υπάρχουν βέβαια και τώρα σκηνοθέτες, πιο νεαρής ηλικίας, που είναι αυστηροί. Δεν έχει να κάνει πάντα με την ηλικία νομίζω αυτό. Έχει να κάνει με το ψάξιμο της γνώσης και με το πως θέλεις να γίνεται η δουλειά. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να γίνεται αναίμακτα, να γίνεται και ωραία παρέα, να πηγαίνεις μετά να πίνεις και ποτά και να είναι όλα καλά αλλά νομίζω ότι αυτός ο τρόπος, ο πιο επιφανειακός, πεθαίνει και πιο γρήγορα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Έμιλυ Κολιανδρή στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr