Σοκάρει η Μαρίνα Ψάλτη με την άγνωστη περιπέτεια υγείας της: “Αφαιρέθηκε ο πνεύμονας, ήταν κακοήθεια”

“Μου είπε ο πνευμονολόγος” σε τέσσερις μέρες θα επιστρέψεις” αλλά δεν ήταν τέσσερις οι μέρες και δεν ήταν κάτι απλό” ομολογεί η Μαρίνα Ψάλτη.

Την Μαρίνα Ψάλτη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σοβαρό χειρουργείο στο οποίο και υποβλήθηκε λίγο πριν την επιστροφή σε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ψάλτη εξομολογήθηκε πως «σήμερα μια καλή πρόταση για τηλεόραση θα την ακούσω, ναι. Πιστεύω ότι κάνει καλό η εργασιοθεραπεία και πάντα δούλευα και η ζωγραφική ήταν μια μεγάλη διέξοδος. Πάντα δούλευα κι αν δεν έκανα θέατρο, έκανα τηλεόραση ή αν δεν έκανα τηλεόραση, έκανα θέατρο. Δούλευα όλα αυτά τα χρόνια εκτός από μια χρονιά, δεν μιλάω για τα χρόνια με τα κλεισίματα για τον κορονοϊό».

«Μία μόνο χρονιά που αρρώστησα, έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και δεν μπορούσα να δουλέψω. Παρόλα αυτά είχα κλείσει μια δουλειά και αυτό θέλω να το πω, οφείλω να το πω. Είχα κλείσει με τον Μανούσο Μανουσάκη να δουλέψω στο «Κόκκινο ποτάμι» με έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, υπήρξε μια ιστορία από παλιές πνευμονίες που τις πέρναγα στο πόδι λόγω θεάτρου. Είχα ένα εύρημα στον πνεύμονα, το οποίο το παρακολουθούσα για κάποια χρόνια και ήταν σταθερό. Μου λέει όμως ο πνευμονολόγος μου, ο οποίος μου έσωσε και τη ζωή, «να το βγάλουμε για να μην έχουμε την έγνοια του». Του είπα πως ξεκινούσα γυρίσματα, «τίποτα, σε τέσσερις μέρες θα επιστρέψεις» μου είπε αλλά δεν ήταν τέσσερις οι μέρες και δεν ήταν κάτι απλό».

«Αφαιρέθηκε ο πνεύμονας, ήταν κακοήθεια και μέσα σε όλα είχα και αυτό. Βεβαίως, πήρα τηλέφωνο και του είπα «Μανούσο μου, με συγχωρείς, η δουλειά είναι πάνω από όλα» και μου είπε ότι δεν μπορούσε να με περιμένει. Μετά από τρεις μήνες όμως με παίρνει, ο γλυκός μου ο Μανούσος, για να μου προτείνει έναν άλλον τρόπο και του απάντησα θετικά με μεγάλη μου χαρά» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Ψάλτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr