Σοκάρει η Νανά Παλαιτσάκη για την κακοποίηση: “Έλεγε που θα βρεθεί το κεφάλι μου”

“Στείλαμε εξώδικο με τη δικηγόρο μου για να απομακρυνθεί από το σπίτι, το βρήκε, ήρθε στο κανάλι, μπήκε μέσα, με κλείδωσε στο γραφείο κι άρχισε να με απειλεί, με κλώτσησε και φώναξα την άμεση δράση.” δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Την κακοποίηση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια από σύντροφό της περιέγραψε η Νανά Παλαιτσάκη καλεσμένη στη Super Κατερίνα. Η γνωστή δημοσιογράφος επισήμανε πως το νομικό πλαίσιο είναι ελλιπές και δεν προστατεύει επαρκώς τα θύματα.

«Δεν είμαι τυχαία εδώ. Έχω υποστεί κακοποίηση. Είχα προχθές το τέταρτο δικαστήριο κι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από εμένα κακοποίησε μία άλλη γυναίκα. Είναι κατά συρροή κι είναι έξω. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας τον τρόμο και τον φόβο ενός ανθρώπου όταν απειλείται, εκβιάζεται και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να ξαναθυμηθεί τα γεγονότα που συνέβησαν και βρέθηκε σε εκείνη τη θέση. Υπέστη ενδοοικογενειακή βία και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε.» είπε η Νανά Παλαιτσάκη και περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.

«Βρέθηκα να είμαι απειλούμενη, εκβιαζόμενη από σύντροφο και να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλητη και να πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπρεπε να περιμένω 1,5 ώρα μέσα στο κρύο να τελειώσει η ανάκριση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε: «Φοβήθηκα να πάω στο σπίτι μου, ζήτησα περιπολικό και δεν υπήρχε. Ευτυχώς οι αστυνομικοί μου είπανε ότι θα περιμένετε εδώ και δεν θα πάτε αν δεν σας συνοδέψουμε εμείς. Με πήγαν οι αστυνομικοί και μόλις είδε τον φάρο του περιπολικού έφυγε. Στείλαμε εξώδικο με τη δικηγόρο μου για να απομακρυνθεί από το σπίτι, το βρήκε, ήρθε στο κανάλι, μπήκε μέσα, με κλείδωσε στο γραφείο κι άρχισε να με απειλεί, με κλώτσησε και φώναξα την άμεση δράση. Αυτά έγιναν το 2020-2021.»

«Είναι δύσκολο γιατί είστε πρωινή εκπομπή. Πήρε βράδυ την ξαδέρφη μου που με έψαχνε και της είπε που θα βρει το κεφάλι μου. Η ξαδέρφη μου φοβόταν ότι δεν θα με βρει ζωντανή. Καταδικάστηκε στις 03/06 για την κακοποίηση της άλλης κοπέλας με ένα χρόνο φυλακή και πρέπει οπωσδήποτε να μπει μέσα για ένα μήνα. Είναι κατά συρροή κακοποιητής.»

«Εκτός αυτών που είχαν συμβεί, εγώ κλήθηκα να απολογούμαι όταν ο συγκεκριμένος έβγαινε κι έκανε δηλώσεις στα κανάλια κι έπρεπε εγώ να στείλω 75 εξώδικα γιατί η προδικασία ήταν απόρρητη. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, έπρεπε να έχω τη ψυχική ηρεμία να μιλώ με τη δικηγόρο μου γιατί η κατάσταση δεν ήταν έτσι όπως έβγαινε κι έλεγε ο συγκεκριμένος.» δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Πηγή: zappit.gr