Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: “Είδα στο τηλέφωνο πως με έκλεβαν και πήγα σαν ταύρος εν υαλοπωλείω στο σπίτι μου”

“Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα” περιγράφει ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Ο πρώην παίκτης ριάλιτι αγάπης αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό από την έτερη παίκτρια του ίδιου ριάλιτι, Κυριακή όσο και για την κλοπή που υπέστη πρόσφατα στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την περίοδο έχω ένα e-shop με την πρώην σύντροφο μου. Είναι λίγο δύσκολο γενικά με κάποιον άνθρωπο, που έχεις μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, να μην μιλιέσαι. Γιατί ήμασταν και, περίπου μετά το παιχνίδι, τέσσερα χρόνια μαζί. Ζούσαμε μαζί, η οικογένεια της με είχε υποδεχθεί πολύ όμορφα και είναι λίγο δύσκολο να είσαι με κάποιον επαγγελματικά και μόνο να ξέρεις ότι έχει συνεχίσει τη ζωή του».

«Ωστόσο είναι μια απόφαση που λάβαμε για το καλύτερο και των δυο μας. Εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό μπήκα σε μια διαδικασία εσωτερικής βελτίωσης. Ουσιαστικά θα έλεγα πως έχω μπει σε μια διαδικασία επαναπρογραμματισμού του εαυτού μου και αναζητώ σίγουρα αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μου».

«Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21.15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνο μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω και γω σαν ταύρος εν υαλοπωλείω να υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.