Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: «Η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια εμπάθεια προς το πρόσωπό μου»

«Προφανώς της καθρέφτιζα μια πλευρά του εαυτού της που δεν είχε δουλέψει», είπε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Συνέντευξη στο Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο παραχώρησε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί. Ο πρώην παίκτης του Power of Love απάντησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης, το χωρισμό του από την Κυριακή Τσανικίδη, αλλά και για τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Είμαι πολύ καλά, δουλεύω, ασχολούμαι με το eshop μου, το οποίο έχω μαζί με την Κυριακή, είμαστε συνέταιροι. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα του κόσμου να δουλεύουμε μαζί. Μια άβολη στιγμή ήταν όταν κρατούσα το κινητό της και ήρθε μήνυμα από το νέο της αγόρι. Με την Κυριακή δεν είμαστε… Σουηδοί, αλλά όταν με έκλεψαν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είπε στη συνέχεια: «Το Power of Love ήταν μια ωραία εμπειρία. Ήταν τεράστια η απήχηση, μπορεί σε ένα story στο Instagram να είχα 10.000 απαντήσεις. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι εξαιρετική παρουσιάστρια. Αναφορικά με εμένα υπήρχε εμπάθεια. Προφανώς της καθρέφτιζα μια πλευρά του εαυτού της που δεν είχε δουλέψει».