Σωτήρης Αλέξανδρόπουλος: «Θέλαμε να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να μπούμε στο γκρουπ των αθανάτων»

«Τα ονόματα των παικτών, των προπονητών και όλων ανθρώπων που ήταν σε εκείνο το βράδυ, πιστεύω έχουν χαραχθεί βαθιά στην ιστορία του Ολυμπιακού και της Ελλάδας», είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τον θρίαμβο των ερυθρόλευκων επί της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League.

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μαζί, είναι μια τεράστια επιτυχία. Εγώ θα σταθώ σε δύο σημεία, θα σταθώ στην πίστη και την εμπιστοσύνη που είχαμε μεταξύ μας, στους εαυτούς μας και ο ένας στον άλλον. Αυτό που καταφέραμε ήταν κάτι τεράστιο και χωρίς την πίστη και την εμπιστοσύνη δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε πολύ πιο δυνατοί από όλους, ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι σαν ομάδα έχουμε ποδοσφαιρική ποιότητα, το μόνο που έλειπε είναι όλοι μαζί να την ενώσουμε αυτήν την ποιότητα, να το πιστέψουμε και όχι απλά θα περνάμε μέσα από τοίχους, θα περνάμε μέσα από γέφυρες», είπε αρχικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι ένα πολύ μακρινό ταξίδι, πανέμορφο, με πάρα πολλές δυσκολίες, χαρές αλλά αυτό που μας κράτησε ζωντανούς πιστεύω ότι ήταν το πόσο πολύ το θέλαμε και πόσο πολύ θέλαμε να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να μπούμε στο γκρουπ των αθάνατων. Τα ονόματα των παικτών, των προπονητών και όλων ανθρώπων που ήταν σε εκείνο το βράδυ, πιστεύω έχουν χαραχθεί βαθιά στην ιστορία του Ολυμπιακού και της Ελλάδας».

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανέφερε: «Πιστεύω ότι αυτό που θα μας κάνει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε είναι η ταπεινότητα που πρέπει να έχουμε, η δουλειά και από εκεί και πέρα, όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να διεκδικούμε κάθε δυνατό τρόπαιο που έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε. Τώρα, με το καλό, ο Ολυμπιακός να είναι στους ομίλους του Europa League, πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά και ό,τι περνάει από το χέρι μας να το κερδίσουμε, ταπεινά και δυνατά».

Πηγή: zappit.gr