Σωτήρης Καλυβάτσης: «Η απώλεια του Αντώνη Παραρά ήταν ένα ιδιαίτερο χτύπημα»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Οικονομάκη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη, αλλά και τον αείμνηστο Αντώνη Παραρά.

«Είμαι σε καταπληκτική φάση, με τις δύο εκπομπές που κάνω στο Action 24, το “Θα φας καλά”, το Mitsi Var, και με το ραδιόφωνο στον «Happy 104». Άλλες εποχές το Confuzio, ήταν ζωντανός και ο φίλος μου, Αντώνης Παραράς, εξαιτίας του βρέθηκα σε αυτήν τηλεοπτική παρέα, με τα υπόλοιπα παιδιά.

Η απώλεια του Αντώνη Παραρά με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα, πολλά τα είχα ήδη στο μυαλό μου. Ήταν ένα ιδιαίτερο χτύπημα. Όταν “έφυγε” ο Αντώνης, είδα πώς αντέδρασαν κάποια κανάλια και άνθρωποι που ήταν και συνεργάτες του, τους τοποθέτησα εκεί που πρέπει και από τότε δεν με απασχολούν», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για την σύντροφό του, Υρώ Λούπη, αλλά και τον Σάκη Μπουλά, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε: «Η Υρώ είναι η ηλιαχτίδα μου, είμαστε παρμένοι και οι δύο. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην ζωή μου. Μου έλεγε ότι δεν είμαι ακριβώς ηθοποιός αλλά “μηχανή παραγωγής ήχων”».