Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: “Ενώ είναι νομικός, δεν έχει αντιληφθεί ότι παρανομεί”

“Εγώ δεν μιλώ πουθενά για αυτόν, τον αφήνω να εκτίθεται συνεχώς, μιλώντας αυτός για εμένα με ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια και με κινήσεις που προτρέπουν σε βία.” δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στη δικαστική του διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια και τις ακραίες τοποθετήσεις που κάνει ανά διαστήματα, όπως και με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εγώ με αυτόν τον κύριο είμαι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλω να τον σχολιάζω γιατί βγαίνει και λέει ότι εγώ μιλώ για αυτόν. Εγώ δεν μιλώ πουθενά για αυτόν, τον αφήνω να εκτίθεται συνεχώς, μιλώντας αυτός για εμένα με ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια και με κινήσεις που προτρέπουν σε βία. Δεν έχει αντιληφθεί ότι ενώ είναι νομικός παρανομεί. Κάθε πολίτης που παρανομεί θα πρέπει να διώκεται από τη δικαιοσύνη. Κι αυτό κάνω αυτή τη στιγμή.» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ως βουλευτής, λοιπόν, και ευρισκόμενος σε ένα κόμμα που έχει προασπιστεί όλα τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως και δεν μπορώ παρά να μη συμφωνήσω με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα ανακυκλώσω τις δηλώσεις του κ. Κούγια. Αν ψάξετε όσα έχει πει κατά καιρούς και για εμένα προσωπικά, θα βρείτε δηλώσεις που προτρέπουν σε βία. Ξέρει ότι είναι παράνομο κι απορώ πως ένας νομικός αυτού του κύρους πέφτει σε τέτοια ολισθήματα και να παριστάνει ότι δεν με γνωρίζει. Λέει ότι με γνώρισε από το metoo. Έχουν ειπωθεί πολύ χοντρά πράγματα, που δεν θέλω να τα επαναλάβω γιατί δεν θέλω να μιλώ για τον κύριο αυτό κι αυτός μιλά ακατάπαυστα.» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: zappit.gr