Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Με ενοχλεί όταν με συνδέουν με τη Μαίρη Συνατσάκη”

“Έχουν γράψει για μένα ότι παράτησα τη σειρά για να γίνω ταβερνιάρης, είναι γελοία αυτά”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τέχνη της φωτογραφίας, με την οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την υποκριτική, ενώ παραδέχεται πως έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, που τον έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα.

«Oι γυμνές φωτογραφίσεις που κάνω έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον φωτογράφο και το μοντέλο. Θα έπαιζα γυμνός στο θέατρο, αν χρειαζόταν για τον ρόλο», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Έχουν γράψει για μένα ότι παράτησα τη σειρά για να γίνω ταβερνιάρης, είναι γελοία αυτά. Φλερτάρω από κοντά άλλα και από τα social media. Με ενοχλεί όταν με συνδέουν με τη Μαίρη Συνατσάκη, η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κάποιον άλλο», σημειώνει σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Όταν ξεκίνησα το θέατρο, είχε τύχει να δουλέψω και ως σερβιτόρος για να τα βγάλω πέρα. Κάτι που θα άλλαζα σε μένα είναι το ότι είμαι ξερόλας», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Πηγή: zappit.gr