Στα ίχνη των δραστών που επιτέθηκαν στους εθελοντές στην Πάρνηθα η ΕΛ.ΑΣ. – Αναζητείται το κίνητρο της επίθεσης

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που το περασμένο Σάββατο τραυμάτισαν σοβαρά δύο εθελοντές στην Πάρνηθα, χτυπώντας τους ακόμα και με μαχαίρι. Oi αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται αυτή την πολύ περίεργη, όπως τη χαρακτηρίζουν, υπόθεση, έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη των νεαρών, οι οποίοι φέρεται να ήταν αυτοί οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν άγρια και τους μαχαίρωσαν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται αυτή την πολύ περίεργη, όπως τη χαρακτηρίζουν, υπόθεση, έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες από το τις Αχαρνές (Μενίδι) μέχρι τη θέση Κρύα Πηγή της Φυλής, εκεί δηλαδή που σημειώθηκε αυτή η βίαιη επίθεση με θύματα τους δύο εθελοντές.

Η πορεία τους έχει καταγραφεί λοιπόν από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής σε ακτίνα περίπου 15 χιλιομέτρων και σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί ήταν επτά, όπως ακριβώςέχουν περιγράψει και τα δύο θύματα της επίθεσης, ενώ κινήθηκαν με δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες που μετά την επίθεση διέφυγαν με τα οχήματά τους φέρονται να είναι από την περιοχή του Μενιδίου. Οι Αρχές, εκτός από τον εντοπισμό των υπόπτων, αναζητούν και το κίνητρο της επίθεσης και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ταυτοποιηθούν οι επτά νεαροί και να συλληφθούν.