Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια στο πλατό για την παρουσιάστρια – Η συγκίνηση και τα δάκρυα με τις ευχές

Τα 42α γενέθλιά της γιόρτασε στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή το πρωινό της Παρασκευής (31/5) έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, που της ευχήθηκαν με μία εντυπωσιακή τούρτα.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε «να χαίρεσαι την οικογένειά σου», κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε: μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του Happy Day και διάβασε τις ευχετήριες κάρτες των παιδιών της, που της αφιέρωσαν συγκινητικά λόγια αγάπης.

Αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολούθησε το βίντεο-έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, όπου άκουσε ευχές από τη μητέρα και τα παιδιά της, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

«Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε πάσα για να ξεκινήσει η κανονική ροή της εκπομπής.