Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Να στείλω κι εγώ τις ευχές μου σε έναν δικό μου άνθρωπο που νοσηλεύεται στο Σωτηρία”

Τις δικές της ευχές στον Δημήτρη Σταρόβα θέλησε να στείλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day το πρωινό της Πέμπτης (30/5). Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο εξιτήριο που πήρε χθες το μεσημέρι ο γνωστός ηθοποιός από το Τζάνειο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Θέλω να στείλουμε για ακόμη μία φορά την αγάπη μας και στον Δημήτρη Σταρόβα και στην Άννα Σταθάκη, τη σύντροφό του, που ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Ξέρετε τι είναι το πιο συγκινητικό; Ότι θέλει να εκφράσει την αγάπη του και τη χαρά του και την ικανοποίησή του και το κάνει με τη γροθιά του», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να μιλήσει, για να δείξει αν έχει ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα και φυσικά εμείς πρέπει να το σεβόμαστε. Χαίρομαι που οι συνάδελφοι δεν επέμειναν και δεν τον πίεσαν. Συγκινείται», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του Happy Day.

«Σε σημερινή επικοινωνία που έγινε προ ολίγου με την Άννα Σταθάκη, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του, μας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά πολύ και είπε: παρακαλώ, τώρα χρειαζόμαστε ηρεμία για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες», ανέφερε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μακάρι, παιδιά, όσοι είναι στα νοσοκομεία να βγαίνουν νικητές. Να στείλω κι εγώ ένα φιλί σε έναν δικό μου άνθρωπο που νοσηλεύεται στο Σωτηρία; Εύκολη μάχη, δεν είναι κάτι δύσκολο. Ένα κρυωματάκι αλλά αν δεν προσέξεις και από ένα κρυωματάκι μπορεί να χρειαστείς υποστήριξη. Φιλιά, σ’ αγαπώ. Ξέρεις εσύ», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.