Σταμάτης Κραουνάκης: “Έλεος, τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη”

“Είναι μια γυναίκα η Άννα Βίσση ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει… θυσία τον εαυτό της στον κόσμο” υπογράμμισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.  Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι, μοιράστηκε την άποψή του για το Ηρώδειο, ενώ μίλησε και για τη διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη.

«Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να έχει πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι πιο νορμάλ. Ήταν σαν «δειγματολόγιο» το κομμάτι της, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό που μου… σέρβιραν. Εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος. Πολύ καλό τραγούδι και το υποστήριξε εξαιρετικά».

Για την Άννα Βίσση
«Είναι μια γυναίκα ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει… θυσία τον εαυτό της στον κόσμο».

Για τη συναυλία της στο Ηρώδειο λέει:

«Παγκοσμίως τα μνημεία δίνονται σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να παίξει εκεί. Έλεος.  Τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη και είναι πια υπαίθριο. Ιερός χώρος είναι η Επίδαυρος».

Για τον Νίκο Καρβέλα
«Μου αρέσει γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Μου αρέσει που μεγαλώνοντας τολμάει να βάφει τα μάτια του και τα νύχια του».

Για την οικογένεια Μαζωνάκη
«Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω. Είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια. Τον συμπαθώ τον Γιώργο πολύ».