Στάθης Σχίζας: “Δεν είμαστε φίλοι με τη Μαρία Αντωνά, δεν μιλάμε”

Την πόρτα της εξόδου από το J2US είδαν το βράδυ του Σαββάτου (15/6) ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού Κυριακοπούλου. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι άκουσε από τα χείλη του Νίκου Κοκλώνη πως κοινό και κριτική επιτροπή τους θέλουν εκτός παιχνιδιού.

«Κάτσαμε 15 live. Στην ουσία θα ξεκουραστούμε για μία βδομάδα και στον τελικό θα είμαστε και πάλι εδώ. Το Survivor και το J2US είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στον Άγιο Δομίνικο έχω ανοιχτούς λογαριασμούς», δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Στάθης Σχίζας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Θα γίνει το Exathlon. Δεν έχω δεχθεί πρόταση αλλά δεν ξέρω, ανοιχτοί είμαστε στα πάντα. Το ότι θα συζητήσεις κάτι δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις κιόλας», απαντά ο πρώην νικητής του Survivor για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν είμαστε φίλοι με τη Μαρία Αντωνά, δεν μιλάμε. Αν συναντηθούμε κάπου έξω, θα πούμε ένα γεια. Αν υφίσταται η νέα της σχέση, μια χαρά. Είναι από τον ίδιο χώρο, έχουν ίδια ενδιαφέροντα, γιατί όχι;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας, όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ των δύο δημοσιογράφων.