Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Θέλω να κάνω εκπομπή και να αμείβομαι σαν παρουσιαστής”

“Θα τελειώσουμε νωρίς φέτος τις συζητήσεις. Ό,τι είναι να τελειώνουμε κι ο πιο γρήγορος κερδίζει” δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τις συμβουλές που του έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή.

«Του χρόνου κάτι θα κάνω δόξα τω Θεώ. Το τι έχει μικρότερη σημασία. Θα τελειώσουμε νωρίς φέτος τις συζητήσεις. Ό,τι είναι να τελειώνουμε κι ο πιο γρήγορος κερδίζει. Δεν θέλω να βλέπω τηλεόραση, θέλω να ηρεμήσω. Θέλω να κάνω εκπομπή και να αμείβομαι σαν παρουσιαστής. Δεν έχει σημασία τι εκπομπή. Αν έχετε κάτι…» ανέφερε με χιούμορ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Είπαμε πολλά με την Ελένη Μενεγάκη στο διαφημιστικό διάλειμμα. Δεν θέλω να πω. Την ευχαριστώ πολύ για τη διάθεσή της να ανοίξει την κουβέντα και τις συμβουλές που μου έδωσε. Θα τις μελετήσω γιατί το έκανε με αγάπη. Η Ελένη είναι πολύ καλή επαγγελματίας και δουλεύει με πολύ καλούς επαγγελματίες.» πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.