Στη δημοσιότητα το λογότυπο του «Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα» – Ίδρυμα κατά της ακροδεξιάς δημιουργεί ο Κασσελάκης

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ίδρυση του ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα αλλά και η ίδρυση ινστιτούτου κατά της ακροδεξιάς, με γραφεία στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, του Στέφανου Κασσελάκη.

Πριν από λίγο δόθηκε στην δημοσιότητα το λογότυπο του ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο στα social media και το μήνυμα είναι «Διαμορφώνοντας το κοινό μας μέλλον». Ο κίονας όπως φαίνται στο βίντεο είναι σύμβολο δύμανης και μέτρου στην αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική, δε στηρίζει απλώς δομές αλλάξει συμβολίζει το γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδος. Παράλληλα, αναδεικνύεται το σήμα «=» που συμβολίζει την ισότητα και τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη. Όπως φαίνεται επίσης στο βίντεο αναδεικνύονται λέξεις όπως «προστατεύοντας», «οικοδομώντας», «αναπτύσσοντας», «αποφασίζοντας».

Με το μήνυμά του «Διαμορφώνοντας το κοινό μας μέλλον» το ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα ξεκινά τη διαδρομή του με τη Διεθνή Διάσκεψη για την ειρήνη και την βιώσιμη ανάπτυξη, με υψηλούς προσκεκλημένους που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Ιουνίου.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς με την ονομασία «Center of European Progress» δημιουργεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Το ινστιτούτο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει έδρα την Αθήνα και την Νέα Υόρκη.