Το 2-1 στο ΟΑΚΑ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (25/7) έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αλλά άφησε ανοικτούς… λογαριασμούς απέναντι στην Μπότεφ, τους οποίους οι “πράσινοι” θέλουν να… κλείσουν στη ρεβάνς της του Πλόβντιβ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον Γ’ προκριματικό του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του το βράδυ της Τετάρτης (31/7) χωρίς άλλα προβλήματα, πέρα απ’ τους Μπαρτ Σχένκεφελντ και Τόνι Βιλένα, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω γαστρεντερίτιδας. Αμφότεροι είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα της πρώτης αναμέτρησης.

Αυτές θα είναι και οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα των “πράσινων” σε σχέση με το πρώτο ματς, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και τους Άνταμ Τσέριν και Νεμάνια Μαξίμοβιτς να διεκδικούν τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Γουίλιαν Αράο.

Την 23μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ συγκροτούν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Κάτρης, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.//Ν.