Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 57χρονος που φέρεται να τεμάχισε και να έκαψε τον νεκρό του πατέρα

Στο Αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο 57χρονος που φέρεται να τεμάχισε και να έκαψε τον νεκρό του πατέρα στα Άνω Λιόσια.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Άνω Λιόσια, όπου και έγινε η σύλληψη ενός 57χρονου, καθώς ειδοποιήθηκε η αστυνομία ότι έχει βγάλει στην αυλή του σπιτιού τους ένα στρώμα και καίει έναν άνθρωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν 82χρονος πατέρας του.

Ο 57χρονος συνελήφθη παρά το γεγονός ότι φάνηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Όμως ο ψυχίατρος που οδηγήθηκε, έκρινε ότι δεν χρήζει εγκλεισμού και σήμερα οδηγείται στο αυτόφωρο όχι όμως για το αδίκημα αυτό, αλλά για το γεγονός ότι δεν ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα του – φαίνεται πως ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν νεκρός τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο- αλλά και για το νόμο περί όπλων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Φαίνεται ότι 57χρονος απέκρυψε τον θάνατο του πατέρα του και τον είχε στο σπίτι για περίπου δύο μήνες. Κάποια στιγμή, όπως ο ίδιος υποστήριξε, όταν άρχισε να μυρίζει επειδή δεν είχε χρήματα για να προχωρήσει στην ταφή, τον έβγαλε στην αυλή του σπιτιού πάνω σε ένα στρώμα και του έβαλε φωτιά. Παράλληλα, έχουν βρεθεί σε κοντινή απόσταση, σε κάδο απορριμμάτων, κεφάλι αλλά και χέρια. Φαίνεται ότι προηγουμένως τον ακρωτηρίασε.