Στο Survivor της Πέμπτης, όταν και ήρθε το νέο επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αποφάσισαν δυο παίκτριες της πράσινης ομάδας να δώσουν στεγνά έναν συμπαίκτη τους. Ο λόγος για την Ekaterina και την Αγγελική, οι οποίες και έθιξαν καθ’ όλα αιχμηρά την μυρωδιά που φέρει εντός και εκτός καλύβας ο Μιχάλης.

«Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πήγαμε στην καλύβα να κοιμηθούμε και τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα. Από πάνω έσταζε και από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο! Ήταν δύσκολη η κατάσταση και σηκώθηκα και πήγα κοντά στη φωτιά»

«Κοιμήθηκα έτσι αγκαλιά με τη φωτιά. Αγκάλιασα το πήλινο που έχουμε και κοιμόμουν έτσι. Ήταν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης αποφεύγει όμως να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και μυρίζει. Μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, η νεαρή παίκτρια της πράσινης ομάδας του Survivor.

Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό! Κι αυτός είναι ο Μιχάλης! Εντάξει, δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τα μαγιό, τα ρούχα και την υγρασία» υπογράμμισε και η Αγγελική, με τη σειρά της, για τον συμπαίκτη της το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor. «Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε αλλά είναι ενοχλητικό, το συγκεκριμένο, πολύ».