Survivor: Έρχεται η πιο hot η γυμνάστρια από την Θεσσαλονίκη!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024 ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Βλάχος φαίνεται ότι έχουν περάσει ήδη από εξετάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου» έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, αλλά δεν προκαλεί αίσθηση καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί… έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και θέλει δυνατά πρόσωπα.

Ο Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση και στην πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε το πρώτο μισό της σεζόν και στο «I’m celebrity», είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο «Survivor».

Πρόταση δέχτηκε και η καλή φίλη της προαναφερθείσας, Σάσα Μπάστα, αλλά και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια.

Παράλληλα, η πρωινή εκπομπή του OPEN αποκάλυψε πως συμφωνία για να μπει στο Survivor έκανε και η Ματίνα Τσόγια, η οποία θυμίζει αρκετά την πρώην παίκτρια Καρολίνα Καλύβα και η οποία θα είναι στην ομάδα των «Μαχητών». Είναι 23 ετών, έχει τελείωσει γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται με τον χορό!