Survivor: Προχωράει το ελληνοτουρκικό ειδύλλιο – “Δεν θα πάω εγώ νύφη στην Ελλάδα, θα έρθει ο Φάνης μου στην Τουρκία”

Πιο κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει στο φετινό Survivor ο Φάνης Μπολέτσης και η Τουρκάλα Nefise Karatay. Η νικήτρια του τουρκικού reality επιβίωσης και ο παίκτης των Μπλε έχουν εμπλακεί ανοιχτά σε ένα ερωτικό ειδύλλιο, ανταλλάσσοντας ατάκες και πονηρά βλέμματα, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

«Μίλησα με τους δικούς μου στο έπαθλο επικοινωνίας. Τους αρέσει που έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Φάνη. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τους είπα ότι δεν θα πάω εγώ, εκείνος θα έρθει», είπε αρχικά η νεαρή Τουρκάλα στο αποψινό (4/6) επεισόδιο του Survivor.

«Στεναχωριέμαι που εδώ και τρεις μέρες δεν παίζω με τους Έλληνες. Δεν βλέπω τον Φάνη μου. Σήμερα ήρθα εδώ, θέλω να δω τι θα μου πει αν μου μιλήσει. Το μόνο καλό είναι ότι ήρθα να δω τον Φάνη», εξομολογείται αμέσως μετά η παίκτρια του reality επιβίωσης.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Φάνης Μπολέτσης, όταν ο Γιώργος Λιανός του ζήτησε να σχολιάσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από την Τουρκάλα συμπαίκτριά του στο Survivor.

«Εγώ να ευχηθώ περαστικά. Προφανώς με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Την ευχαριστώ για τη μπαντάνα που μου έστειλε χθες, την έχω μαζί μου. Νομίζω ότι έπεται συνέχεια», απάντησε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

«Έχω περιέργεια τι θα μου πει. Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος ή αν είναι παντρεμένος. Θα μου πει και αναλόγως θα πράξω», τόνισε η Νεφισέ κλείνοντας το θέμα προς το παρόν, σε ένα ειδύλλιο που απασχολεί το φετινό Survivor.