Survivor: “Σαν να έχει πιει το αμίλητο νερό η Κατερίνα Δαλάκα μετά την υποψηφιότητα”

“Είναι και σαν χαρακτήρας εγωίστρια οπότε, ενδεχομένως, να το σκέφτεται αλλά να μην μιλάει” σχολίασαν, αιχμηρά, την παίκτρια του Survivor.

Στον τάκο των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση από το Survivor ρίχθηκε, απρόσμενα, η Κατερίνα Δαλάκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού όπου και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας συνάντησαν, για μια ακόμα φορά, τον Γιώργο Λιανό. Μια εξέλιξη, ωστόσο, που κάθε άλλο παρά θετικά πήρε η πρώην νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Η δική της υποψηφιότητα, άλλωστε, αποτέλεσε και το πρώτο θέμα σχολιασμού στην παραλία του Αγίου Δομινίκου στο νέο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. «Γυρίσαμε από το τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας, δεν πήγε και τόσο καλά. Ψηφίστηκε η Κατερινα Δαλάκα, δεν είδα να το παίρνει και πάρα πολύ καλά. Αντέδρασε λίγο» υπογράμμισε, αρχικά, ο Χριστόφορος Ταξίδης μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Εν τω μεταξύ, ρε αδελφέ, δεν σου φαίνεται πολύ περίεργο; Από χθες η Κατερίνα είναι σαν να έχει πιει το αμίλητο νερό. Ούτε κουβέντα, δεν την έχω ξαναδεί έτσι» σχολίασε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στον Γιώργο Γκιουλέκα με τον δεύτερο να σιγοντάρει όσα είπε ο πρώτος για την παίκτρια της κόκκινης ομάδα του Survivor.

«Τίποτα! Ούτε καλό βράδυ, ούτε τίποτα. Τίποτα, τίποτα, κουβέντα» τόνισε, με τη σειρά του, ο έτερος παίκτης των Κόκκινων του Survivor με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπου να υπογραμμίζει, ακόμα, πως «είναι όπως περνάει κάποιος από τον δρόμο, που εκείνη τη στιγμή δεν θέλεις να του μιλήσεις, οπότε όπως περπατάς μπορεί να κοιτάξεις τάχα το κινητό σου. Κάπως έτσι, για πρώτη φορά».

«Είναι και σαν χαρακτήρας εγωίστρια οπότε, ενδεχομένως, να το σκέφτεται αλλά να μην μιλάει».