Survivor – Στα μαχαίρια οι άλλοτε φίλοι: “Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, είναι εμμονή”

Survivor: “Έχω βαρεθεί να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει”

Εκνευρισμένος είναι ο Γιώργος Γκιολύκας με τη συμπεριφορά του Φάνη Μπολέτση σε προηγούμενη μονομαχία του Survivor. Οι δυο τους αντάλλαξαν βέλη στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, αναφέροντας πως δεν αντέχουν ο ένας την παρουσία του άλλου.

«Η αλήθεια είναι ότι η ανεκτικότητά μου έχει φτάσει στο full, όπως ένα ποτήρι που έχει απλά φουλάρει. Δεν έχω ούτε ανεκτικότητα ούτε υπομονή ώρες ώρες. Είναι κάποια σχόλια που τα ακούς μία δυο τρεις και μετά αντιδράς. Δεν θέλω να αντιδρώ, αλλά εκείνη την ώρα πρέπει να προσπερνάς την τοξικότητα και οποιοδήποτε σχόλιο έχει ειρωνεία κι ό,τι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Γκιουλέκας στο Survivor.

Από τη μεριά του ο Φάνης είπε για τον πρώην φίλο του στο Survivor: «Έχω βαρεθεί να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει άπειρες φορές πως θεωρώ ότι αυτό δεν τον αντικατοπτρίζει. Βγάζει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω του ζωή. Κάποτε με στενοχωρούσε κι έλεγα ότι μπορούσα να λέω μία κουβέντα όταν τελειώσει το Survivor, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα σεβαστώ ένα άτομο που δεν με σέβεται. Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ.

Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή δεν είσαι μαζί μου. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Είναι εμμονή!»