Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα Νικολή: “Υπάρχει χάσμα γενεών, δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο σκέψης μου”

Την πιο ευαίσθητη της πλευρά έδειξε στην κάμερα του Survivor, για μια ακόμα φορά, η Δώρα Νικολή στο νέοι επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή γι’ αυτό το νέο συναισθηματικό ξέσπασμα της παίκτριας της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης στάθηκε η απουσία των παιδιών της και η επερχόμενη ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Δώρα Νικολή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες μου, πόσο δυνατή είμαι και ότι μπορώ να φτάσω ως την τετράδα ή ίσως και στην δυάδα. Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των υπολοίπων γιατί, καλώς ή κακώς, όταν υπάρχει διαφορά γενεών, όπως λέμε… εκεί που είναι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθουν όλοι. Οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τρόπο σκέψης μου ούτε των τρόπο ομιλίας μου. Από χωριό εγώ, από πόλη τα παιδιά τα περισσότερα».

«Δεν με δυσκόλεψε τίποτα όσον αφορά τη λέξη Survivor. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι αυτό, η επικοινωνία και το να λείπεις μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάω ποτέ. Ακόμα και να υπήρχαν στιγμές που μπορεί να μην άντεχα άλλο, να ήθελα να φύγω, να μου λείπουν τα παιδιά και ο άντρας μου. Για μια μάνα, που αφήνει εκεί έξω μια ολόκληρη οικογένεια, είναι δύσκολο».

«Είναι δύσκολο να είσαι μακριά, να ξέρεις ότι τόσα χρόνια βασίζονται σε σένα και να φεύγω να έρχομαι εδώ σε ένα παιχνίδι που το ονειρεύομαι εδώ και 24 χρόνια που πρωτοβγήκε στην τηλεόραση. Βρέθηκα εδώ και δεν ήθελα ποτέ να τα παρατήσω. Ποτέ δεν θα πω με 100% σιγουριά ότι θα πάω και θα σκίσω ή θα κερδίσω σίγουρα, πάω πάντα με χαμηλά το κεφάλι και κρατώντας μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται αλλά πάντα με θετική σκέψη ότι μπαίνω για να κερδίσω».

«Ακόμα όμως και να μην τα καταφέρω, νομίζω ότι μέχρι εδώ που έχω φτάσει δύσκολα φτάνει κανείς και ιδίως κάποιος που είναι στην ηλικία και στη θέση μου» συμπλήρωσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor.