Συγκίνησε ο ZAF με την εξομολόγηση στη σκηνή των MAD: “Γύριζα κάθε μεσημέρι στο σπίτι με δάκρυα, δεν το έλεγα σε κανέναν”

Τη δική του προσωπική ιστορία μοιράστηκε με το κοινό και τους τηλεθεατές των MAD VMA 2024 ο ZAF. Ο νεαρός καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξεχωρίσει με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τον εκφοβισμό που βίωσε στο σχολείο, έχοντας ως μοναδικό καταφύγιο τη μουσική.

«Μεγάλωσα σε ένα νοικοκυριό που τα προβλήματα συνεχώς των γονέων και των ανθρώπων γύρω μας ήταν πάντα πολύ πιο σημαντικά από τα δικά μου, γι’ αυτό αναγκάστηκα ως παιδί να μη μοιράζομαι τα προβλήματά μου και τα άγχη μου. Οπότε δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο γυρνούσα τα μεσημέρια με δάκρυα στα μάτια από το σχολείο και δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο συμβαίνει ό,τι συμβαίνει», περιέγραψε ο ZAF από τη σκηνή των MAD, παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν είπα σε κανέναν για τον εκφοβισμό, για το bullying, για τη σωματική και ψυχολογική βία. Γύριζα σπίτι, έβαζα τα ακουστικά μου κι εκεί χανόμουν μόνος μου σε έναν μαγικό κόσμο με τη μουσική μου. Εκεί αισθανόμουν ασφαλής και όμορφα, σε έναν κόσμο φτιαγμένο από μένα για μένα», εξομολογείται ο ZAF συγκινημένος.

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω και αυτό που υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω είναι μουσική για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν αυτό το ασφαλές μέρος και περνάνε πράγματα που πέρασα κι εγώ κάποτε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο ZAF, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.