Η δίκη του Ντομινίκ Πελικό συνεχίζεται στο Ποινικό Δικαστήριο της Βοκλούζ, με την κόρη του να καταθέτει μια συγκλονιστική μαρτυρία. Η Καρολίν Νταριάν, κόρη της Ζιζέλ Πελικό, βρέθηκε αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της ναρκώνε τη μητέρα της για να την κακοποιούν σεξουαλικά άγνωστοι άνδρες, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε τις πράξεις.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η ζωή της άλλαξε δραματικά το Νοέμβριο του 2020, όταν η μητέρα της αποκάλυψε τα γεγονότα μέσω τηλεφώνου. Η Καρολίν εκφράζει την οδύνη της, λέγοντας: «Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν πατέρα που κατηγορείται ότι ναρκώνει τη μητέρα σου για να τη βιάζουν; Πώς να μιλήσεις σε έναν πατέρα που σε φωτογράφιζε γυμνή χωρίς να το γνωρίζεις;»

Η Καρολίν μίλησε με συγκίνηση, αναπολώντας την αγάπη που είχε για τον πατέρα της, τον άνθρωπο που την συνόδευε στο σχολείο και στη σχολή χορού. Η αποκάλυψη των πράξεων του, όπως καταθέτει, της κατέστρεψε την εικόνα του πατέρα που νόμιζε πως ήξερε. Η ίδια αδυνατεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της συμμετείχε σε τόσο φρικτά εγκλήματα, κάτι που την άφησε συγκλονισμένη.

Η δίκη, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, συνεχίζεται με τον Ντομινίκ Πελικό να έχει παραδεχτεί τις πράξεις του απέναντι στη σύζυγό του, αλλά να αρνείται κάθε ανάμειξη στις κατηγορίες για την κόρη του.