Συγκλονίζει η 22χρονη που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της με αίματα στο πρόσωπο

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα αυτή τη φορά, μια 22χρονη κοπέλα από την Άμφισσα. Η νεαρή βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον σύζυγό της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media, έχοντας αίματα στο πρόσωπό της από τον ξυλοδαρμό της.

«Του άρεσε να με σπρώχνει στα παράθυρα, να με κοπανάει, να με βρίζει και μετά άρχισαν οι απειλές: “θα σε βρει ο πατέρας σου πεταμένη στον κάδο”» περιγράφει η 22χρονη και συγκλονίζει, μιλώντας στο Live News. «Μου έχωσε μπουνιά και άρχισα να αιμορραγώ από την μύτη. Έβλεπα τα αίματα και φοβόμουν για τη ζωή μου. Με χτυπούσε στο κεφάλι, έφευγε από το σπίτι, γυρνούσε μεθυσμένος» προσθέτει.

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο, να τους ξεμπροστιάζουν όσες απειλές κι αν δέχονται» λέει με δύναμη ψυχής η 22χρονη. «Φοβόμαστε για τη ζωή της, το φόρεμά της ήταν όλο αίματα»
Μιλώντας στο «MEGA» και την εκπομπή «LIVE News», ο πατέρας της 22άχρονης αναφέρει: «Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Η κόρη μου είναι 22 χρονών, και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ ο κύριος αυτός τη χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για τη ζωή του κοριτσιού μου».

«Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και τη χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά τη χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και τη χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος σημειώνει: «Το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα, τα παπούτσια της… Χάλια η κατάσταση. Τη φοβέρισε ότι θα το πετάξει μέσα στα δοχεία αυτά…, στους τενεκέδες που πετάμε τα σκουπίδια».