Συγκλονίζει ο Μιχάλης Μυτακίδης: “Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο, πάλευα με τις βυθίσεις του”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Μυτακίδης στην Έλενα Παπαβασιλείου και το νέο επεισόδιο της εκπομπή EQ, που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης των Active Member αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με την υγεία του.

«Είναι σημαντικό να προσέχεις και εσένα για να μπορείς να προσέχεις και τους άλλους» υπογράμμισε η παρουσιάστρια, κατά τη ροή της συζήτησης, για να της εξομολογηθεί ο Μιχάλης Μυτακίδης  πως «ναι, για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Εγώ νομίζω ότι δεν είμαι σε αυτό το πλαίσιο αλλά για αυτό με εκνευρίζει που τώρα μοιάζω με αυτούς. Ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν θα συμβεί. Δεν θα σιωπώ όμοια με εκείνους. Αυτό σίγουρα».

«Θέλω να με φροντίσω και για πρακτικούς λόγους πια. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί έχω καιρό να το κάνω. Μάλιστα, είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο το Νοέμβριο που ευτυχώς σηκώθηκα όπως έπρεπε και δεν μου άφησε κάτι. Βλέπω φίλους μου που το έχουν περάσει πιο βαριά. Πάλευα με τις βυθίσεις του και με έναν ιδιαίτερο τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα το διαχειρίζομαι».

«Μπορεί βέβαια να μην είμαι ο κατάλληλος γιατί δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς γιατί δεν με ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το πρόβλημα. Με ενδιαφέρει για ποιο λόγο συνέβη, γιατί δεν μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα και αν γίνεται να ζήσω, να ζήσω. Δηλαδή πάντα έτσι λειτουργούσα, ό,τι μου τύχαινε, το έκανα μέρος της ζωής μου ενώ οι γιατροί σε βγάζουν από αυτό και θέλουν να σε κάνουν καλά» πρόσθεσε, επίσης, ο Μιχάλης Μυτακίδης στο εβδομαδιαίο talk show της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action 24.