Συγκλονίζει ο Στέλιος Ρόκκος: “Η μάνα μου δεν νιώθει πόνο πια, έχει χάσει δύο παιδιά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα”

“Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση” εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο για την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του, Νίκου και πως τη διαχειρίζεται ο ίδιος κι η οικογένειά του.

«Για τον Νίκο προσπαθούσα εγώ πιο πολύ για τη Λελέ. Με τον Νίκο τη χάσαμε τη Λελέ. Εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα καλά. Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση. Είτε συνεχίζεις είτε όχι κι η Λελέ δεν έχει συνεχίσει ακόμα. Όλοι του είχαμε αδυναμία, αλλά τη Λελέ εκεί την έχασα» περιέγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Η μαμά μου είναι μία χαρά, δεν μπορεί να πονέσει άλλο. Δεν νιώθει πόνο κι αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου γιατί έχει χάσει δύο παιδιά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παιδιά που ήμασταν μία γροθιά η οικογένεια απίστευτη» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.