ΣΥΡΙΖΑ: Σε Χαλκίδα και Λαμία ο Στ. Κασσελάκης με στόχο τη μέγιστη συσπείρωση πριν τις εκλογές – Νέα σκληρή επίθεση για τα Τέμπη

Την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της 9ης Ιουνίου και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές ζήτησε ο Στ. Κασσελάκης γιατί όπως είπε, «αν η ΝΔ αποκτήσει ισχυρό αντίπαλο την Κυριακή, πολλά αλλάζουν».

Οι επόμενοι σταθμοί του Στέφανου Κασσελάκη στον δρόμο για τις ευρωεκλογές είναι η Χαλκίδα όπου βρίσκεται ήδη, αλλά και αργότερα η Λαμία όπου θα μιλήσει από το βαν του ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος και την Παρασκευή κλείνει η προεκλογική δραστηριότητα στην Πάτρα.

Ο κ. Κασσελάκης, καλεί τους πολίτες να στείλουν, όπως λένε, μήνυμα στην κυβερνητική αλαζονεία. Είναι ένα μότο που επαναλαμβάνει τακτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και θα το επαναλαμβάνει μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής δραστηριότητας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμίζουν την ανάδειξη του θετικού για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα πρόγραμμα, όπως λένε, το οποίο είναι κοστολογημένο. Ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να δώσει ανάσα στα ελληνικά νοικοκυριά. Όπως χαρακτηριστικά λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να μπουν στον φαύλο κύκλο της στείρας αντιπαράθεσης, με όσους απλώς επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα λίγο πριν από την κάλπη.

Παράλληλα, σε νέα σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, επανέρχεται το θέμα των Τεμπών. Πριν από λίγο η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι ο ειδικός πραγματογνωμόνων Κώστας Λακαφώσης αποκάλυψε ότι «το κράτος δεν έχει κάνει χαρτογράφηση στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να απαντήσει στους συγγενείς τι συνέβη στον καθένα από τους 57 νεκρούς των Τεμπών, κάτι που ανέλαβαν οι πραγματογνώμονες πραγματογνώμονες, καλύπτοντας την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων», με τον ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει ότι «αν του έχει μείνει ένα δράμι ενσυναίσθησης έστω και τώρα, ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να μιλήσει με θάρρος και ειλικρίνεια για όσα συνέβησαν τις πρώτες ώρες και μέρες μετά το έγκλημα των Τεμπών και να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση και στους κρυπτόμενος νυν και πρώην υπουργούς του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Στ. Κασσελάκης εδωσε διευκρινίσεις για τη δήλωση του ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή αμυντική συμμαχία. «Εμείς όμως, ως μέλος του ΝΑΤΟ -προβληματικό μεν με την Τουρκία να είναι μέσα και τις προκλήσεις που έχουμε – πρέπει να σταθούμε στην αμυντική προστασία που μας παρέχει απέναντι σε πυρηνικές δυνάμεις που είναι αυταρχικές. Αυτή η ασφάλεια είναι σημαντική για τις δυτικές δημοκρατίες. Δεν λέω τίποτα το οποίο δεν συνάδει με τις αξίες της δημοκρατίας και της πατριωτικής Αριστεράς», τόνισε.