«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2»: Πάνω από 105.000 εισιτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο

Με 98.084 εισιτήρια πανελλαδικά και πάνω από 7.800 σε Κύπρο η ταινία animation των studios της Disney και της Pixar «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» (Inside Out 2) έκανε ρεκόρ εισιτηρίων και εκτίναξε το ελληνικό box office του τετραήμερου 13-16 Ιουνίου.

Οι κινηματογράφοι όλης της χώρας έπαιζαν την πλέον πολυαναμενόμενη ταινία animation του 2024 και τα sold outs διαδέχονταν το ένα το άλλο ήδη από την Πέμπτη, πρώτη ημέρα προβολής της ταινίας.

Τα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας, έβαλαν στην άκρη για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και επέλεξαν γνήσια ψυχαγωγία γεμάτη συναισθήματα, ψυχή, χρώμα και γέλιο και χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας απόλαυσαν σε κλειστούς και θερινούς κινηματογράφους το animation του καλοκαιριού που έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων της τελευταίας 12ετίας για άνοιγμα τετραημέρου στο είδος του, αφήνοντας πίσω δημοφιλείς τίτλους όπως Minions, Super Mario, Kung Fu Panda.

«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» (Inside Out 2)

Οι φωνούλες µέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το µυαλό που κουβαλά. Όµως, φέτος το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουµένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar µάς συστήνει ένα νέο συναίσθηµα: την Ανησυχία. Την απολαυστικότατη κωµωδία σκηνοθετεί ο Kelsey Mann σε σενάριο των Meg LeFauve και Dave Holstein.

Ακούγονται: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira, Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane, Kyle MacLachlan, Sumayyah Nuriddin-Green, Grace Lu, Yvette Nicole Brown

Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται: Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρης Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστας ∆αρλάσης, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, ∆ημήτρης Σάρλος, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλης Παπαστάθης, Τάσος Νταπαντάς, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Ματαράγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα, Μαρία Μαραγκουδάκη Μουσική: Andrea Datzman.

Δείτε το επίσημο trailer από την ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» (Inside Out 2)

Στους Κινηματογράφους από τη Feelgood

Πηγή: ertnews.gr