Τα ζώδια της εβδομάδας (02/06-8/06):Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον – Προβλέψεις για επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σημαντικές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ηλιος μαζί με την Αφροδίτη ευνοούν τις επικοινωνίες σας. Κάνουν τον λόγο σας κατανοητό, αν και λίγο βιαστικό, και οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν σας εμπιστεύονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εντονη θα είναι η κοινωνικότητά σας και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να ξεκινήσουν συνεργασίες που επιδιώκατε εδώ και καιρό. Απλά, προσέξτε τι λέτε, πού το λέτε και γιατί το λέτε, αν δεν θέλετε να παρεξηγηθείτε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα υπάρξει έντονο συναισθηματικό φορτίο την Παρασκευή, που μπορεί να κρατήσει και το Σαββατοκύριακο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί εσείς χρειάζεστε ξεκούραση, ενώ το ταίρι σας απαιτεί προσοχή, και αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενα νομικό θέμα στο προσκήνιο σας προβληματίζει αλλά και σας στοιχίζει οικονομικά. Δεν θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς και το άγχος ούτε όμως και τις ανατροπές που σχετίζονται με την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεφύγετε του προϋπολογισμού σας και ύστερα να «κλαίτε» για τα χρήματα που χάσατε άσκοπα. Επαγγελματικές ανατροπές, δυσκολίες, αλλά και επιτυχίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε αρκετά απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και παραμελείτε, ως εκ τούτου, τις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν παράπονα από τη μεριά του συντρόφου σας και αυτό θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη εσωτερική ένταση σε σας. Κρατήστε ψύχραιμη στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ακόμα και οι πολύ μικρές καθημερινές χαρές, για σας είναι μεγάλο ανέβασμα. Η ψυχολογία σας θα είναι εξαιρετική και θα μπορέσετε να διευθετήσετε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ευνοεί τα τολμηρά σας σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες που δεν συμβαδίζουν με τους όρους σας, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό. Να αποφύγετε επίσης να υπερβείτε τα εσκαμμένα στη δουλειά σας, αλλά και να προσέξετε πολύ τα  έξοδά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι ο τομέας που θα σας επιβεβαιώσει, που θα σας ανεβάσει την αυτοεκτίμηση και τη λίμπιντο επίσης. Μεγάλες συναισθηματικές χαρές σάς περιμένουν λίγο πριν απ’ το Σαββατοκύριακο. Οι δε ελεύθεροι θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες, με σοβαρά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συναισθηματικά φορτισμένοι, με μεγάλη εσωτερική ένταση, προβληματισμένοι και λίγο «αγριεμένοι» παρουσιάζεστε αυτό το διάστημα, για αυτό και πρόκειται να είστε αρκετά επιθετικοί, στον τρόπο που εκφράζετε τα πιστεύω, τις θεωρίες και τα θέλω σας. Μέσα σ’ όλη αυτή την ένταση όμως, εσείς θα βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι είναι δύσκολοι, το ξέρετε, αλλά αυτό σας πεισμώνει ακόμα περισσότερο, στο να δείξετε συνέπεια και αντοχή. Θα έχετε μια τάση να ψάχνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, στην εργασιακή σας διαδικασία, κάτι που μπορεί να σας φέρει ενώπιον εκπλήξεων, από το τι θα ανακαλύψετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Από την Πέμπτη μέχρι και όλο το Σαββατοκύριακο θα είστε καλύτερα. Ηρεμότεροι, πιο χαλαροί, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρεθούν ενώπιον ερωτικών πειρασμών, που θα τους προβληματίσουν αρκετά, είτε για καλό είτε για κακό.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα σχέδιά σας πρόκειται να αναβληθούν και αυτό μπορεί να σας νευριάσει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας όμως και μην τα βάλετε με λάθος ανθρώπους. Θέματα που αφορούν σε ζητήματα της καθημερινότητας και απαιτούν τη διαρκή προσοχή σας θα σας απασχολήσουν στον μέγιστο βαθμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σας είναι αρκετά υψηλοί και τα σχέδιά σας μεγαλεπήβολα. Τίποτα δεν πρόκειται να επιτευχθεί όμως, με άγχος. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για αυτό ηρεμήστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν ρίξετε τους τόνους και ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας, θα σταματήσετε να τα βάζετε με τον σύντροφό σας, φταίει δεν φταίει. Μην σπεύδετε να δώσετε οριστικές λύσεις σε σχέσεις που υποτίθεται σας έχουν κουράσει. Μια νέα γνωριμία βάζει ελεύθερους και δεσμευμένους σε πειρασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ιεραρχήστε τις εκκρεμότητές σας και τακτοποιήστε εκείνες που ενδέχεται να σας δημιουργήσουν άμεσα προβλήματα, καθυστερώντας την εξέλιξη των σχεδίων σας. Τα γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται εύκολα, όχι όμως και γρήγορα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα του ανταγωνισμού έχετε ατράνταχτα επιχειρήματα για να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Ο Αρης από τους Ιχθύς δίνει ενέργεια για να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να πετύχετε τα μέγιστα και στον οικονομικό τομέα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Παίρνετε σημαντικές αλλά και τελεσίδικες αποφάσεις για τις σχέσεις και το ερωτικό τους μέλλον. Θα απαλλαγείτε από αυτές που σας κουράζουν ψυχολογικά, αλλά και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βελτιωθούν αυτές που θεωρείτε ότι πρέπει να συνεχίσουν.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει περισσότερο με οικογενειακά θέματα, που πολλές φορές θα σας εκνευρίσουν και θα σας αναγκάσουν να πάτε πίσω άλλα, πιο πρωτεύοντα ζητήματά σας. Αποφύγετε όμως να ανεβάσετε τα ντεσιμπέλ της φωνής σας προς οποιονδήποτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά κουρασμένοι από τη δουλειά σας, σκέφτεστε σοβαρά να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Η ευκαιρία σάς δίνεται μέσα από ανθρώπους κύρους, που έχουν αρκετές καλές ιδέες και πείρα για να τις υλοποιήσουν μαζί σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να περνούν σκαμπανεβάσματα, όμως δεν κινδυνεύουν. Μάλιστα, έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας για το πώς θα λειτουργήσετε μέσα σ’ αυτές, ώστε να εξελιχθούν και πιο πέρα. Οι ελεύθεροι και μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να συντροφευτείτε, αλλά, προσοχή, «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αποδείξατε, στον εαυτό σας και στους άλλους, ότι μπορείτε να λειτουργήσετε άψογα και χωρίς να αγχώνεστε. Αυτή την εβδομάδα θα διατηρήσετε το ίδιο μοτίβο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις αποφάσεις που έχετε πάρει σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευνοείται ο τομέας των δημοσίων σχέσεων, της εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν θα πάτε καλά. Εχετε σχεδιάσει καλά το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον και δεν θα το μετανιώσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μετά τις 5 του μήνα πήρατε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σας. Αυτή την εβδομάδα θα επανασυνδεθείτε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά και θα συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα, όσοι δεν έχετε στο μυαλό σας κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η κούρασή σας αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο μεγάλη που ούτε να αγχωθείτε σωστά δεν θα μπορέσετε. Ωστόσο, δεν πτοείστε. Εχετε αποφασίσει από τις αρχές του μήνα να ασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα και την υγεία σας και αυτό θα σας δικαιώσει, άσχετα αν πρέπει να δουλέψετε κιόλας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλή συνεργασία φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εχετε έναν μοναδικό τρόπο να υποχρεώνετε τους άλλους να συνεργάζονται αρμονικά μαζί σας Οι επιτυχίες φέρνουν καλές αποδοχές αλλά μην το παρακάνετε με την καταναλωτική σας μανία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιων από σας οι σύντροφοι, δυστυχώς, θα πρέπει να στεναχωρηθούν καθώς οι αποφάσεις σας για την καλή σας εξέλιξη θα είναι ο χωρισμός. Στη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναλογισθείτε τα λάθη σας, θα επωμιστείτε τις ευθύνες σας και θα προχωρήσετε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κρατήστε ψύχραιμη στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί θα είναι δύσκολα και φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές στα σχέδιά σας. Δεν θα αποφύγετε τις κόντρες με κάποιους φίλους, μπορεί και συνεργάτες, που θεωρείτε ότι σας φέρνουν εμπόδια στην εξέλιξή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δείχνετε τολμηροί και αποφασιστικοί στις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αν και δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα ρίσκα, εσείς θα τα πάρετε… και θα δικαιωθείτε. Απλά, επιστρατεύστε τη μεθοδικότητά σας, όταν ερευνάτε τις οικονομικές συνθήκες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις σας θα περάσουν από αρκετές δοκιμασίες αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί προς το τέλος της να αποφασίσετε την περαιτέρω πορεία τους. Προσανατολίζεστε προς τα εκεί, που θεωρείτε ότι είστε ασφαλείς. Οι ελεύθεροι δεν θα είστε ελεύθεροι για πολύ ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, θα χρειαστεί να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας. Αυτό βέβαια, έχει να κάνει περισσότερο με τη δουλειά σας, αλλά δεν πάνε πίσω και τα προσωπικά σας. Δεν θα αφήσετε κανέναν να πει κουβέντα για τον τρόπο που εργάζεστε ή αγαπάτε και θα στείλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα θέσετε τις προτεραιότητές σας και θα φροντίσετε να εξελιχθούν τα σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το μέγιστο αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες, που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο που εργάζεστε, θα αποστομωθούν, όταν δουν τα οικονομικά σας αποτελέσματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυξημένες οι κοινωνικές υποχρεώσεις, αυτό το διάστημα, θα μπείτε στη διαδικασία να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες, που δεν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχετε θέσει, να τελειώσουν οριστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν γύρω σας, στο κοινωνικό, φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον, τα κατάλληλα πρόσωπα για να βοηθούν στην καλή εξέλιξη των σχεδίων σας. Να δείχνετε προτίμηση σε άτομα κύρους, κυρίως όμως, σε ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βάλλεται η ορθή επαγγελματική σας κρίση, λόγω συμβάντων που σας εκνευρίζουν. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και τόνους και κάντε κάτι για να ανεβάσετε την απόδοσή σας. Αυτό θα ωφελήσει κυρίως τις οικονομικές σας απολαβές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτή την εβδομάδα θα αποδειχθεί περίτρανα ότι οι ζήλιες και οι ανασφάλειές σας δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Αδικα κατηγορείτε τον σύντροφό σας και βασίζετε τις κατηγορίες σε υποθέσεις και όχι σε αποδείξεις.