Τα ζώδια της εβδομάδας (16/06-22/06): Πάθη, κρίσεις και εντάσεις στις σχέσεις – Προβλέψεις για επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Να αποφύγετε επισταμένως τα κουτσομπολιά και τα σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο και να δώσετε σημασία στα αισθηματικά σας, που περνούν μια περίοδο «ίασης», συνεπώς βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, πριν από τις μεγάλες αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε ανακατατάξεις, τόσο στα οικονομικά όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η ψυχολογία σας θα κυμαίνεται από την απόλυτη αδιαλλαξία στην απόλυτη ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας δεν θα είναι εύκολη δουλειά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι κρίμα να ρισκάρετε μια καλή σχέση για κάτι εφήμερο. Οι ελεύθεροι, όμως, μπορείτε μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις να κάνετε γνωριμίες που θα σημάνουν την έναρξη μιας όμορφης συναισθηματικής περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα διαπιστώσετε ότι οι εγωιστικές βλέψεις και επιδιώξεις δεν έχουν απολύτως καμία θέση στα αισθηματικά σας θέματα. Κι αν δεν το καταλάβατε ακόμα, θα το καταλάβετε με τη βοήθεια του Αρη, που θα ενισχύσει την ουσιαστικότερη ματιά, στο βάθος των καταστάσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην αναλώνεστε σε ανούσια κουτσομπολιά μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ουσία των πραγμάτων. Οι διαπραγματεύσεις φέρνουν εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια σχέση θα τελειώσει, αυτόν τον μήνα, ίσως και οριστικά. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας για να συνδράμουν στη διεκπεραίωση των ζητημάτων σας, κυρίως αυτά που αφορούν στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστες οι προοπτικές που ανοίγονται και δεν θα λείψουν οι καλές ευκαιρίες, τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σας. Αυτό το διάστημα, βέβαια, εσείς σκέφτεστε τις διακοπές, αλλά καλό θα ήταν να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα δώσετε σημασία στα οικονομικά και την πορεία τους, αναζητώντας έξτρα πηγές εσόδων. Με έφεση στις επικοινωνίες μεσοβδόμαδα, θα βγάλετε «λαγούς» από συνομιλίες ή το Ιντερνετ.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εύνοια στα αισθηματικά ζητήματα, κυρίως ως προς την επίλυση και τη διόρθωση των κακώς κειμένων των σχέσεων, είτε αυτές είναι φιλικές είτε πιο προσωπικές. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι, όταν ενδίδετε σε πειρασμούς, τι ακριβώς ρισκάρετε για λίγες στιγμές απόλαυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα έχετε την ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να διορθώσετε τις επαγγελματικές αλλά και τις κοινωνικές σας κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδιά σας. Πολύ θετική στιγμή αποτελεί το μεσημεράκι της Τρίτης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εύνοια δίνεται στα νέα ξεκινήματα. Οσοι επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τα ελεύθερα επαγγέλματα μπορείτε ιδανικά να λάβετε σοβαρές αποφάσεις το μεσημέρι της Τρίτης. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ασχοληθείτε με τα οικονομικά, διαμορφώνοντας κατάλληλα τον προϋπολογισμό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ευχάριστες μετακινήσεις, με παρέα ή ακόμα και μόνοι. Η κοινωνική σας ζωή είναι από μέτρια έως καλή, ενώ οι σχέσεις κάθε είδους μπαίνουν στο… μικροσκόπιο. Πάνω απ’ όλα, όμως, η εβδομάδα είναι ιδανική για να προσδιορίσετε τον ρόλο σας μέσα στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευαίσθητοι, ευάλωτοι και πολύ τρωτοί στις επιρροές του περιβάλλοντος στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γι’ αυτό και θα προτιμήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, αποφεύγοντας κοινωνικές εκδηλώσεις και παρέες. Αργότερα, από Τετάρτη και μετά, επανέρχεστε, αλλά με επιφυλάξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή αλλά και τη συμβολή ενός καλού φίλου σε ένα επαγγελματικό θέμα, που φαίνεται να σας αποσυντονίζει από τους στόχους σας. Τα οικονομικά ξεκαθαρίζουν προς το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, αν θέλετε να μην έχετε θέματα και φασαρίες. Οσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται ακόμα και να αρνηθείτε προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα αισθανθείτε πολύ καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα, παρέα με ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας σέβονται. Ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις με φίλους, ακόμα και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας δώσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είστε σε επιφυλακή μεσοβδόμαδα, διότι θα συμβούν γεγονότα στη δουλειά που θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση, ειδάλλως οι τσακωμοί με συνεργάτες θα σας στοιχίσουν οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις μιας σχέσης και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σας. Οσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να επιδοθείτε σε ανελέητο φλερτάρισμα, για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι υποθέσεις σας ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα. Τυγχάνετε ιδιαίτερης εύνοιας στον οικονομικό τομέα, αλλά και στον κοινωνικό. Πρόσωπα κύρους στέκονται πλάι σας, βοηθώντας τόσο στην προώθηση των σχεδίων σας όσο και στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέχρι το βραδάκι της Τρίτης, πολλές από τις υποθέσεις σας θα διεκπεραιωθούν, ενώ τα οικονομικά σας βαδίζουν σε καλό δρόμο. Οι υποχρεώσεις σας θα καλυφθούν στο ακέραιο, ενώ μία συμφωνία που θα κλείσετε θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενα γεγονός που θα λάβει χώρα ανάμεσα σ’ εσάς και τον σύντροφό σας θα σας αναγκάσει να κλειστείτε στον εαυτό σας και το Σαββατοκύριακο δεν προβλέπεται καλό σε επίπεδο σχέσεων. Να αποφύγετε τα νεύρα και τους διαπληκτισμούς. Δεν προβλέπονται νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστα πράγματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και θα σας δώσουν την άνεση χρόνου, ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας με ευκολία και ιδιαίτερα γρήγορα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεστε, επιτέλους, ότι προβλήματα που σας πίεζαν στο παρελθόν έρχονται να λυθούν και να σας δώσουν σημαντικές ανάσες, εννοείται, και στα οικονομικά. Να προσέξετε, όμως, γιατί βγαίνουν κάποια έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ερωτική για εκείνους που είναι σταθεροί συναισθηματικά και ευρισκόμενοι σε σχέσεις. Κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας δεν είναι ικανές να χαλάσουν το γενικότερα όμορφο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η Δευτέρα είναι μια δύσκολη για εσάς μέρα, καθώς κάποιες διαισθήσεις σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό δυσκολεύει τη ζωή σας, αλλά και τη ζωή των γύρω σας, καθώς η διάθεσή σας είναι πεσμένη. Από Τετάρτη και μετά, όμως, τα πράγματα καλυτερεύουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με ομαλότητα θα κινηθούν τα πράγματα στα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται αρκετά οι επικοινωνίες και όσοι ασχολείστε με αυτόν τον τομέα θα έχετε αρκετές επιτυχίες. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, μπορεί να σας βγει έξτρα δουλειά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οση ένταση και να βγει μέσα στην εβδομάδα, να ξέρετε ότι την Κυριακή θα αποζημιωθείτε για όλα. Κάποιες εντάσεις μπορεί να σας κοστίσουν στις σχέσεις, αλλά όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, αλλά ό,τι γίνει θα έχει ποιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλείστε να φορτσάρετε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις που έχετε στα επαγγελματικά, στις συνεργασίες, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτήν την εβδομάδα να ξέρετε ότι θα είναι μόνιμες και σταθερές. Θα έχετε, άλλωστε, σημαντική βοήθεια και από τον Ηλιο και τον Ερμή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό που προέχει και θα πρέπει να αποτελέσει σημαντική προτεραιότητα για εσάς είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Φροντίστε να δώσετε έμφαση στις διαπραγματεύσεις σας, αλλά και να διεκδικήσετε το μερίδιό σας από τις συμφωνίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Καλό είναι, όσο κι αν επιμένει η άλλη πλευρά, να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ζωής για τις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο, με ευελιξία και εξυπνάδα θα καταφέρετε να αποφύγετε να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις στον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευκαιρίες για καλή τύχη, συναισθηματική κάλυψη και σχέσεις ζωής δίνει αυτό το διάστημα, παρόλο που θα αποβεί ιδιαίτερα ανατρεπτικό για κάποιους από εσάς. Προσοχή μεσοβδόμαδα από ένα γεγονός που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι σημαντικό να δίνετε σημασία στο καθετί που συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα κι αν πρόκειται για κουτσομπολιά ή μικροδιαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Μην αφήνετε τίποτα ανεπεξέργαστο και στην τύχη του.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Διάφορα γεγονότα θα προκαλέσουν μια καχύποπτη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας, κάτι που μπορεί να φέρει σοβαρή αντιπαράθεση, η οποία δεν θα είναι εύκολο να διευθετηθεί. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε σχέση, οργανώστε την αναζήτησή σας για να ελαχιστοποιήσετε τις αποτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτό το διάστημα και πολλά καλά θα συμβούν στην καθημερινότητά σας, που θα αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Θα έρθετε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε ή σημαίνουν κάτι περισσότερο για εσάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια επαγγελματική πρόταση, άσχετα με το αν θα τη δεχθείτε ή όχι, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Μην ξεφεύγετε από την καλή διαχείριση που κάνετε, εδώ και καιρό, στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προβλήματα που απασχόλησαν τις σχέσεις σας στο παρελθόν λύνονται ή τουλάχιστον μέσα από συζητήσεις μπαίνουν σε μια καλή σειρά προς επίλυση. Οσοι είστε δεσμευμένοι, ίσως πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα.

Πηγή: eleftherostypos.gr