Τα ζώδια της εβδομάδας: Μεγάλες προσδοκίες για το 2024

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

 ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα γεγονότα αυτής της περιόδου, θα σας οδηγήσουν να αναπτύξετε ψυχικές δυνάμεις, που όχι μόνο θα ωφελήσουν τη ζωή σας και την πορεία σας, περαιτέρω, αλλά και όλων όσων σας συναναστρέφονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναζητάτε την κυριαρχία στις επαγγελματικές σας επαφές και αυτό δεν είναι ευνοϊκό αν έχετε να κάνετε με πελατεία και κοινό γενικότερα. Ευνοείστε όμως, αν έχετε να κάνετε με ανταγωνισμό. Η νίκη είναι σημαντική. Οικονομική ευμάρεια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι γυναίκες του ζωδίου θα αναζητήσουν δυναμικούς άντρες και θα απογοητευθούν αν αυτοί που βρήκαν δεν πληρούν τις προδιαγραφές τους. Οι άντρες του ζωδίου παρουσιάζονται κυριαρχικοί και θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στις σχέσεις. Εντάσεις και διαπληκτισμοί είναι στο πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα βρεθείτε σε αδυναμία να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αλλά και να εκφράσετε τη προσωπική σας γνώμη ευθέως. Θα ευημερήσετε αν εργασθείτε για έναν σκοπό, που υπερβαίνει τα υλιστικά ενδιαφέροντα. Υψηλό το φρόνημα και τα ιδανικά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Περιστασιακά, οι συνεργάτες θα κρύβουν πράγματα ή πληροφορίες. Μπορεί και να κινούνται πίσω απ’ την πλάτη σας, χωρίς εξηγήσεις. Αυτό συμβαίνει από την τελειομανία σας που την εκφράζετε σ’ αυτούς με τη μορφή ωμής επίκρισης. Σταθερά τα οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην προσπάθειά σας να βρείτε την τέλεια σχέση, θα αναζητήσετε ανθρώπους με πνευματικά και συναισθηματικά χαρίσματα, και δεν θα ικανοποιήστε απλά από υλικές και σεξουαλικές απολαύσεις. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να εξιδανικεύσετε το σύντροφο και να απογοητευτείτε αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

13/01/2024
|
22:41

Ελισάβετ Σπανού: «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με γυναίκα και να με έχετε φέρει σε πολύ άβολη στιγμή»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Εντονες συναισθηματικές καταστάσεις προκαλούν αντιδράσεις και φέρεστε παράλογα. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο παρ’ όλα ταύτα, ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο όταν έχετε να κάνετε με κοινό. Φίλοι από το παρελθόν εμφανίζονται για να σας φτιάξουν το κέφι. Δεν αποκλείεται δε, ένα σχολικό reunion.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη πειθώς, καθώς είστε σε θέση να συντονίζεστε με τις διαθέσεις των συνομιλητών σας. Η δουλειά θα αποσπάσει όλη σας την προσοχή και οι στόχοι επιτυγχάνονται. Εύνοια στην προώθηση προϊόντων που σχετίζονται με τη σωματική ευεξία. Οικονομική εύνοια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η δουλειά θα σας κρατήσει σε απόσταση από τη σχέση σας και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, που ίσως οδηγήσουν σε ρήξεις. Ευτυχώς, για τους περισσότερους, το ταίρι σας κατανοεί και η ένταση θα εκτονωθεί γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα κρατήσετε αμυντική στάση απέναντι στους άλλους. Θα φανταστείτε επιθέσεις που σας γίνονται  και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Νεύρα και εντάσεις με φίλους και οικογένεια, θα σας παρασύρουν τόσο, ώστε να επιδιώξετε την απομόνωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νεύρα και εντάσεις και στον χώρο της δουλειάς. Ασυνεννοησία στις συναλλαγές σας με το κοινό. Δεν ευνοούνται καθόλου οι εργασίες που προϋποθέτουν διπλωματία και ευγένεια. Παρουσιάζεστε δυναμικοί στον ανταγωνισμό αλλά και ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι γυναίκες του ζωδίου έλκονται από άντρες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πάθος, ενώ οι άντρες παρουσιάζονται θυμωμένοι και έτοιμοι για καβγά. Εκνευρισμοί και εντάσεις μέσα στις σχέσεις αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Η μυστικοπάθειά σας, αυτή την περίοδο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις φοβίες σας. Ιδεοληπτικοί και φοβισμένοι, δεν λέτε εύκολα αυτό που σκέφτεστε και αυτό φέρνει παρεξηγήσεις. Κλεισμένοι στον εαυτό σας, απομακρύνεστε από τους δικούς σας ανθρώπους, ολοένα και πιο πολύ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καχύποπτοι, με έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στους συνεργάτες σας, φαντάζεστε να κρύβουν μυστικά. Θα καταχραστείτε το ταλέντο σας να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, κάτι που θα κουράσει τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας. Αν επιδιώκετε οικονομική άνοδο, θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια δημιουργεί αντιπαραθέσεις στις σχέσεις και εσείς χρησιμοποιείτε τη σιωπή σας όπλο, από έλλειψη εμπιστοσύνης προς το σύντροφό σας. Το ταίρι σας φοβάται να σας ανοιχτεί και αυτό δημιουργεί μια απόσταση που δεν είναι αρεστή σε κανέναν απ’ τους δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το βρίσκετε αδύνατο να εκφράσετε την γνώμη σας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας αλλά και γενικότερα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Αποφασίστε να εργασθείτε για έναν σκοπό που υπερβαίνει τα υλιστικά ενδιαφέροντα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες φορές οι συνεργάτες σας σας κρύβουν πράγματα και πληροφορίες. Κάποιες άλλες, θα κάνουν κινήσεις χωρίς να το ξέρετε, πισώπλατα. Αυτό είναι απόρροια της τελειομανίας σας, γι’ αυτό μεριμνήστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναζητάτε πνευματικά και συναισθηματικά χαρίσματα στους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας. Δεν σας αρκεί πλέον η απλή σεξουαλική ή ερωτική ικανοποίηση. Οι ευρισκόμενοι σε σταθερές σχέσεις καλό είναι να προσέχουν όταν ενδίδουν στους πειρασμούς.

ΖΥΓΟΣ

ΝΙΚΑ: Απογοήτευση σας περιμένει αν η νίκη είναι ό,τι πιο σημαντικό για σας. Βλέπετε την ήττα σαν τροχοπέδη στην ανάπτυξή σας. Θα σας είναι πιο βατή η αποτυχία, αν τη δείτε σαν μάθημα, για κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχουν μεγάλη εύνοια όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που απαιτούν οξυδέρκεια, που διαθέτουν ποικιλία ευθυνών, που έχουν να κάνουν με διπλωματικές ικανότητες και διαπραγματεύσεις. Οικονομική σταθερότητα αλλά χρειάζεται προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θέλετε να κυριαρχείτε στις σχέσεις σας, αλλά αναζητάτε συντρόφους δυναμικούς και ανεξάρτητους. Γι’ αυτό και σας περιμένει απογοήτευση όταν θα διαπιστώσετε ότι δεν τηρούνται οι όροι συμμετοχής στο παιχνίδι του έρωτα. Σταθερότητα στον γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα αντιμετωπίσετε έντονες συναισθηματικές καταστάσεις αυτό το διάστημα, που θα σας προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Παράλογη συμπεριφορά θα φέρει ρήξεις και τριγμούς, σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Είστε επικριτικοί, γι’ αυτό και το περιβάλλον σας σας απομονώνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεστε ότι παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας, στον εργασιακό χώρο. Υποψιάζεστε, ίσως και χωρίς αποδείξεις, ότι οι συνεργάτες σας σας αποκρύπτουν πολύτιμες πληροφορίες. Εκνευρισμοί. Οικονομική ύφεση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν ψάχνετε διαρκώς να βρείτε προβληματική κατάσταση στον γάμο ή τη σχέση σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε. Ισως γιατί νιώθετε απογοητευμένοι, γιατί το ταίρι σας δεν διαθέτει τα ψυχικά ή πνευματικά χαρίσματα που πιστέψατε αρχικά ότι έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι άλλοι εμπιστεύονται την κρίση σας. Κι εσείς σπεύδετε να βοηθήσετε όπου υπάρχει ανάγκη. Στη φούρια σας επάνω, όμως, οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις είναι έντονες και προκαλούν αντιπαραθέσεις. Προσέξτε πώς μιλάτε. Μη γίνεστε επικριτικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο θα αναδειχθούν τα ηγετικά σας χαρίσματα. Ευνοούνται τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική. Ισως, λόγω υψηλού φρονήματος, έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα εξουσίας. Οικονομική άνοδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα θεωρήσετε ότι το ταίρι σας, για κάποιον λόγο, σας αδικεί. Η αντίδρασή σας θα είναι έντονη και μπορεί να σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου, για έναν επικείμενο χωρισμό. Για να φύγει η σκέψη σας από εκεί, κάντε κοινωνικές επαφές. Θα βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Εργασιομανείς, ναι, είστε. Αυτοπειθαρχημένοι, με σωματική δύναμη και ψυχική αντοχή, θα αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις με επιτυχία. Ταλέντο στις οικοδομικές επιχειρήσεις, στη μηχανική αλλά και στους τομείς που απαιτούν σκληρή σωματική εργασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα σας δυσκολέψουν τη ζωή οι άντρες προϊστάμενοι. Δίνεται μεγάλη εύνοια στα ελεύθερα επαγγέλματα και στην αυτοαπασχόληση. Αν και υπάρχουν αρκετά ικανοποιητικά έσοδα, υπάρχουν και πολλές υποχρεώσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δίνετε περισσότερη σημασία στα επαγγελματικά σας, και σας λείπει η σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Σαμποτάρετε υποσυνείδητα τις ερωτικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να απομονώνεστε. Μεγάλος αυτοέλεγχος στις σχέσεις, κρατάει τα ηνία σταθερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 ΓΕΝΙΚΑ: Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας σας κάνει να μην φανερώνετε αυτά που σκέφτεστε, ή να χρησιμοποιείτε την παρατεταμένη σιωπή, σαν όπλο. Μυστικοπαθείς, ιδεοληπτικοί και με φοβίες θα δυσκολευτείτε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νεύρα και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. Οι συναλλαγές με το κοινό γίνονται με ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Δεν ευνοούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με διπλωματία και απαιτούν ευγένεια. Εγκαταλείψτε την αμυντική στάση θα φέρει μόνο προβλήματα. Οικονομική εύνοια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Φοβάστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά στον σύντροφό σας και εκείνος θεωρεί ότι δεν τον αγαπάτε. Είναι πολύ εύκολο να παρερμηνεύσει τις προθέσεις σας και ακόμα πιο εύκολο να εγκαταλείψει τη σχέση. Οι ελεύθεροι δείχνετε μεγάλη ανυπομονησία στην ανεύρεση συντρόφου.

ΙΧΘΥΕΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται και η μετοίκηση σε μια ξένη χώρα. Θα ωφεληθούν από τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι νέοι και τα παιδιά αλλά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας γενικότερα. Αν σκοπεύετε δε, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, είναι η καλύτερη περίοδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε περίοδο άνθησης τα επαγγελματικά σας. Θα έχουν εύνοια όσοι ασχολούνται με την προώθηση προϊόντων στην αγορά και με τη διάδοση αξιών. Μεγάλη εύνοια επίσης δίδεται και στα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάτω από τις πλανητικές επιρροές του διαστήματος αυτού, οι γυναίκες θα αναζητήσουν δυναμικούς άντρες, που όμως στην πορεία θα τις απογοητεύσουν καθώς δεν είναι όσο δυναμικοί φάνηκαν αρχικά. Οι άντρες επιζητούν να κυριαρχήσουν στις σχέσεις.

Πηγή: eleftherostypos.gr