Τάκης Μπινιάρης: “Καταλάβαμε ποιος από τους πέντε της επιτροπής έδωσε την 18η θέση στην Κύπρο”

“Σέβομαι αυτούς που ήταν σε αυτό το κάλεσμα της ΕΡΤ, προβληματίστηκα” ανέφερε ο Τάκης Μπινιάρης.

Ο Τάκης Μπινιάρης, ο οποίος ήταν ένας από τα μέλη της ελληνικής επιτροπής στην Eurovision, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη φετινή διοργάνωση, αποκαλύπτοντας πως έχει καταλάβει ποιος κριτής έβαλε στην 18η θέση την Κύπρο.

«Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ γραφειοκρατική. Για εμένα υπήρχε μία συγκίνηση γιατί είχα χρόνια να περάσω το κατώφλι της ΕΡΤ. Με ειδοποίησαν τρεις μέρες πριν με όλα αυτά τα συμβολαιογραφικά. Στην κριτική επιτροπή ήμασταν στην αρχή διστακτικοί, αλλά μετά λέγαμε τις απόψεις μας. Σε λίγα συμφωνούσαμε.

Εγώ θέλω να ακούσω από τους σχολιαστές τη γνώση τους επάνω στο αντικείμενο. Οι πιο νέοι στην επιτροπή γελούσαν αυθόρμητα με τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, εγώ δεν γελούσα καθόλου» δήλωσε ο Τάκης Μπινιάρης.

«Δεν έπρεπε να μιλά μεταξύ της η επιτροπή και να επηρεάζουμε ο ένας τον άλλον. Καμία φορά με τα επιφωνήματα που βγάζαμε, άλλοι συμφωνούσαν κι άλλοι όχι. Καταλάβαμε ποιος από τους πέντε της επιτροπής έδωσε την 18η θέση στην Κύπρο, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω. Σέβομαι αυτούς που ήταν σε αυτό το κάλεσμα της ΕΡΤ, προβληματίστηκα. Κατ’ αρχάς η Κύπρος είναι η αδερφή μας χώρα και κατά δεύτερον φαινόταν ότι αυτό το team καλυτέρευε» πρόσθεσε ο Τάκης Μπινιάρης.

«Αυτό που έκανε η Σάττι με αντιπροσώπευε και νόμιζα ότι θα ήταν στις πρώτες 6 θέσεις. Αυτό δεν λέει κάτι, θα κάνει μεγάλη καριέρα και ίσως είναι η μόνη τραγουδίστρια που συμμετείχε στην Eurovision και θα κάνει καριέρα και εκτός Ελλάδας» κατέληξε.

Πηγή: zappit.gr