Τάκης Φύσσας: “Αστικός μύθος ότι άλλαξα ημερομηνία στον γάμο μου λόγω του Euro”

“Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα από όλες τις απόψεις” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Φύσσας.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Τάκης Φύσσας, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή και την εξέλιξη του Euro 2024 στο οποίο και η Ελλάδα βεβαίως δεν έχει συμμετοχή. Μέσα σε όλα, δε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 θέλησε να δώσει σαφή απάντηση για τον αστικό μύθο γύρω από τον γάμο του!

«Ο δικός σου γάμος είναι που αναβλήθηκε λόγω του Euro;» ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Φύσσας για να απαντήσει ως εξής. «Είναι αστικός μύθος! 100%. Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου γιατί στις 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό και 5 Ιουλίου γεννήθηκε η δεύτερη μου κόρη, για αυτό πήγα να μπερδευτώ λίγο στις ημερομηνίες».

«Είχα όμως εντάξει τον γάμο μου μετά το Euro. Είχα πει δηλαδή στη γυναίκα μου: «Kοίτα, θα συμμετάσχει μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά και θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε, δεν θα φτάσουμε μέχρι και τον τελικό. Θέλω όμως να τον δω με τους φίλους μου». Έτσι… δεν έγινε, έπαιξα στον τελικό, ήρθα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 9 του ίδιου μήνα παντρευτήκαμε όπως έγραφαν και τα προσκλητήρια».

«Μάλλον τους άρεσε αυτός ο αστικός μύθος. Παντρευτήκαμε τότε δύο, ήταν και ο Κώστας Κατσουράνης που παντρεύτηκε στις 8 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν εκείνος το άλλαξε αλλά εγώ σίγουρα δεν άλλαξα τον γάμο μου και τα προσκλητήρια υπάρχουν. Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα από όλες τις απόψεις» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάκης Φύσσας στην ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr