Ταξίδι του Αλαφούζου στην Ιταλία για το θέμα του προπονητή

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Γάτας στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στη γειτονική χώρα, όπου είχε μία σειρά επαφών, σχετικά με την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η αναζήτηση προπονητή στο “τριφύλλι” και το προσεχές διάστημα αναμένεται να κλείσει το θέμα, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται στο προσκήνιο για τους “πράσινους”, καθώς στην Ιταλία αναφέρουν πως ο 65χρονος τεχνικός έχει μία μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και ζήτησε χρόνο, προκειμένου ν’ απαντήσει.

Ο Άρης Γάτας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το θέμα του πρώην προπονητή της Λάτσιο, αποκαλύπτοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στη γειτονική χώρα τις προηγούμενες μέρες και είχε συνάντηση με την πλευρά του Μαουρίτσιο Σάρι και όχι μόνο, αφού φαίνεται πως στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται ακόμη δύο ονόματα. Μάλιστα, ο ατζέντης του έμπειρου τεχνικού βρέθηκε στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League και είχε νέα επαφή με το “τριφύλλι”.

Πηγή: ertsports.gr