Τέμπας: «Ο Εμπαπέ θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν»

Ο πρόεδρος της La Liga σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Αργεντινής “Diário Olé”, δήλωσε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι παίκτης της “Βασίλισσας” την επόμενη σεζόν.

 

Ο Χαβιέρ Τέμπας τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μια πολύ δυνατή ομάδα όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ενταχθεί στην ήδη γεμάτη αστέρια επίθεσή της.

«Ο Εμπαπέ θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αλλά, κοίτα, υπάρχουν και ο Βινίσιους και ο Μπέλιγχαμ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει σπουδαία ομάδα. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για την κατάκτηση πρωταθλημάτων», είπε ο Ισπανός παράγοντας.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Εμπαπέ θα κατακτήσει τελικά το Champions League, ο πρόεδρος της La Liga αστειεύτηκε για το ρεκόρ της Ρεάλ με 14 κατακτήσεις, λέγοντας ότι «εάν υπάρχουν πέντε χρόνια συμβολαίου, υπάρχουν πέντε ευκαιρίες».

Την περασμένη Παρασκευή (10/5), ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν, κάτι που ενίσχυσε τις φήμες για πιθανή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.