Θάνος Καλλίρης: «Είχα ένα φιλί με τη Ζέτα Λογοθέτη σε βίντεο κλιπ και στο σπίτι έπεσα σε… γερμανική ανάκριση»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα διάφορων βίντεο κλιπ του.

«Το τραγούδι “Όχι όχι το μωρό μου” γράφτηκε στην αρχή σε λάθος τόνο άλλα το άφησα έτσι. Το βιντεοκλίπ είχε πολλή πλάκα, ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να βάλει πύργους, δράκους, φωτιές με την τότε τεχνολογία. Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Φεύγω” παίζει ντραμς ο Φοίβος και κάνει τη μπαργούμαν η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού με είχε πρήξει, ήθελε οπωσδήποτε να παίξει σε ένα βιντεοκλίπ μου κι έπαιξε στο “Φεύγω”», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης είπε στη συνέχεια: «Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Αγαπούλα μου γεια” έπαιζε η Ζέτα Λογοθέτη και υπήρξε ένα φιλί, όταν γύρισα σπίτι έπεσα σε μία “γερμανική ανάκριση”, ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Στο βιντεοκλίπ του “Γιορτάζω” συμμετείχε σαν μοντέλο η Μαριάντα Πιερίδη. Στο casting του βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου “Κάποιο καλοκαίρι” είχα απορρίψει την «Μις κόσμος» Ειρήνη Σκλήβα».