«The Wives»: Η Τζένιφερ Λόρενς αντιμέτωπη με ένα μυστήριο δολοφονίας εμπνευσμένο από διάσημο ριάλιτι

Mετά από μία άκρως ανταγωνιστική διαδικασία, η Apple Original Films απέκτησε την ταινία μυστηρίου «The Wives» με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence).

Το έργο θα είναι συμπαραγωγή των Apple Studio και A24. Επίσης θα συμμετέχουν η «Excellent Cadaver» η εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε από τη Λόρενς και τη φίλη της και παραγωγό Τζαστίν Τσιαρόκι (Justine Ciarrocchi) καθώς και οι υποψήφιοι για τα βραβεία Tony, Τζέρεμι Ο. Χάρις (Jeremy O. Harris) και Τζος Γκόντφρεϊ (Josh Godfrey) μέσω της εταιρείας bb2.

Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή είναι προς το παρόν άγνωστες αν και πηγές αναφέρουν ότι το έργο θα είναι εμπνευσμένο από το διάσημο franchise «Real Housewives». Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο των Μίχαελ Μπρέσλιν (Michael Breslin) και Πάτρικ Φόλεϊ (Patrick Foley) θα επικεντρώνεται σε εύπορες νοικοκυρές όπου ανάμεσά τους ίσως υπάρχει ένας δολοφόνος.

Η Λόρενς νωρίτερα φέτος είχε δηλώσει ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του franchise. Μάλιστα στο E!news, είχε πει χαρακτηριστικά ότι θα έδινε το Όσκαρ της στο καστ του «The Real Housewives of Salt Lake City» για το «καλύτερο φινάλε σε ριάλιτι, νομίζω, που έγινε ποτέ».

«Θα τους δώσω το δικό μου! Δεν με νοιάζει. Τους αξίζει!» είχε προσθέσει.

Σημειώνεται ότι η χολιγουντιανή σταρ επίσης θα συνεργαστεί με την Λιν Ράμσεϊ (Lynne Ramsay) για να μεταφερθεί το βιβλίο της συγγραφέως Αριάνα Χάργουιτζ (Ariana Harwicz) «Die, My Love» στη μεγάλη οθόνη με τον Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese) να αναλαμβάνει μέρος της παραγωγής.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου, αφορά μία γυναίκα που μόλις γέννησε σε ένα ξεχασμένο τμήμα της γαλλικής επαρχίας και παλεύει με τους δαίμονές της.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ