Για τον χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη μετά από 3 χρόνια σχέσης μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, που το προηγούμενο διάστημα είχε εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του μετά την καταγγελία της για ξυλοδαρμό, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με αφορμή τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο North.

«Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια, είναι κάτι που πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει και παιδιά και οικογένεια. Δεν ήταν αυτός όμως ο λόγος του χωρισμού. Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει μία περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτό, είναι καλό να χωρίζει», ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τον λαϊκό ερμηνευτή συνάντησε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σε μία συνέντευξη για λογαριασμό του Super Κατερίνα. Εκεί ρωτήθηκε για το ευαίσθητο θέμα από την προσωπική του ζωή και τη θυελλώδη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη.

«Την είδα, υπήρξε αυτή η έλξη και κράτησε καιρό. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι τέσσερα τα χρόνια της γνωριμίας μας αλλά τρία. Έχω πέντε γιους, πάντα ήθελα να κάνω αγόρια. Φοβόμουν μην κάνω κορίτσι και έμπλεκε κάπου και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είναι οριστικό το θέμα με τη Βαρβάρα, θέλω τα πράγματα να τελειώνουν ήρεμα», παραδέχεται ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Δεν θα χτυπούσα ούτε άντρα, ούτε γυναίκα. Της είπα συγνώμη για το περιστατικό. Άλλο τώρα όμως μία διαφωνία, ένας διαπληκτισμός και άλλο δολοφονίες και τέτοια. Η νομοθεσία όμως κάπου… σκουντουφλάει. Εύκολα μπορεί να σε κατηγορήσει μία γυναίκα και να σε «κρεμάσουν» στα μανταλάκια. Μήπως λίγο ακρωτηριάζουν τον άντρα; Αν είχε συμβεί το αντίθετο, αν μου έριξε μία με ένα τακούνι ή με χτύπησε στο κεφάλι, θα μπορούσα να βγω και να το πω;», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Θέμης Αδαμαντίδης.