Θεσσαλονίκη: Επί ποδός η ΕΛΑΣ για το ντέρμπι – Συνοδεία της αστυνομίας στην Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη εν όψει τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, σήμερα στις 20:00, την ώρα που οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν καλέσει σε συγκέντρωση στην Καμάρα στις 3 το μεσημέρι, παρά την απαγόρευση.

Από χθες, η αστυνομία με ανακοίνωσή της έχει ήδη απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και τμήμα του παραλιακού μετώπου, από τις 08:00 έως και τις 20:00 λόγω του ντέρμπι.

Παρά την απαγόρευση, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους προανήγγειλαν συγκέντρωση στην Καμάρα για τις 15:00 και πορεία προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Ανέφεραν μάλιστα ότι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στην Τούμπα, εκεί όπου θα πάει και η αποστολή της ομάδας για τους πανηγυρισμούς, εφόσον κερδίσει τον αγώνα και άρα το πρωτάθλημα.

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας συνόδευαν τους οπαδούς που πήγαιναν προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα δουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν τον κόσμο που ερχόταν στην Καμάρα.