Το Piaggio Medley συνδυάζει αριστοτεχνικά την ευελιξία ενός ελαφριού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή και δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού -που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα Start & Stop, Full LED προβολέα και DRL, πολύ-λειτουργικό LCD ψηφιακό πίνακα οργάνων, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone μέσω Bluetooth, καθώς και απίστευτα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη jet.

Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 και 150 cc: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,4 kW αντίστοιχα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, σε νέες τιμές προσφοράς από 3.290€, με όφελος έως 300€. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της σειράς Piaggio Medley σε ένα σημείο πώλησης Piaggio ή στην ιστοσελίδα Piaggio.

[Δελτίο Τύπου]

Πηγή: Sport24.gr