Το Ισραήλ “αδειάζει” την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση της συναυλίας

Τι απαντά η Ελένη Βιτάλη και ποια είναι η θέση του Ισραηλινού τραγουδιστή;

Η Ελένη Βιτάλη, η οποία είχε προγραμματίσει να κάνει μία συναυλία στο Ισραήλ, ακύρωσε την εμφάνισή της και στη θέση της θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος, η Ελένη Βιτάλη θα βρισκόταν στο πλευρό ενός πασίγνωστου Ισραηλινού τραγουδιστή σε μια τιμητική προς εκείνον συναυλία, στις 28 Μαΐου. Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη από τον Οκτώβριο του 2023.

Οι Ισραηλινοί διοργανωτές καταγγέλλουν πως η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε τη συναυλία μόλις μία εβδομάδα πριν και ότι τους άφησε ξεκρέμαστους. Συνεργάτης της τραγουδίστριας, αναφέρει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εκ μέρους της κ. Ελένης Βιτάλη ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος! Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα! Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές».

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής, από την πλευρά του, απαντά στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια: «Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar 11 όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να «απολογηθεί» καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλάι. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολή προς εμένα και το κοινό δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου».

Πηγή: zappit.gr