Μία ανείπωτη τραγωδία συγκλόνισε απόψε τη Γλυφάδα και τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της οικίας του. Ο διεθνής άσος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα και λίγο αργότερα, ο θάνατός του πιστοποιήθηκε από γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο μετά από κλήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 31χρονου ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε για ώρες, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Απελπισμένη, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της βίλας, ζητώντας του να ελέγξει τι συμβαίνει. Εκείνος, όταν πήγε στο σημείο, εντόπισε τον Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, στις 22:29 το βράδυ.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο στις 22:38, ωστόσο, δεν υπήρχε κάτι που μπορούσαν να κάνουν οι διασώστες, καθώς ο θάνατός του είχε ήδη επέλθει. Η σορός του ποδοσφαιριστή δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες, κάτι που καθιστά ασαφές το τι ακριβώς συνέβη. Η Ασφάλεια και η Σήμανση αναμένεται να αναλάβουν την υπόθεση, προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Ο Μπάλντοκ βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η ξαφνική απώλειά του έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, τους συναθλητές του και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, που αδυνατούν να πιστέψουν το θλιβερό τέλος του ταλαντούχου άσου.