Τροχαίο δυστύχημα στη Ξάνθη: Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα της σύγκρουσης – Η τραγική σύμπτωση

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 8:00 το πρωί της Κυριακής (16/6) έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ

Από τη φονική σύγκρουση τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ, ηλικιών 20-25 ετών, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά τραυματίστηκαν.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερις από τους 5 επιβάτες του Ι.Χ. να χάσουν τη ζωή τους. Από τους επιβάτες του Λεωφορείου τραυματίσθηκαν επτά άτομα εκ των οποίων τα τρία βαριά. Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν άμεσα Αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο. Από την άλλη, το λεωφορείο με το οποίο έγινε η σύγκρουση βγήκε και αυτό εκτός δρόμου. Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, 6 εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.